Rakovina prostaty

0
195

Rakovina prostaty

Jste muž a otravuje vás, že máte neustále pocit, že musíte jít na toaletu a znovu a znovu močit? Je jasné, že to není v pořádku, proto byste každopádně měl co nejdříve navštívit odborného lékaře.

Co vás čeká u lékaře

S velkou pravděpodobností zjistí, že bohužel tak jako spousta mužů trpíte prostatou a ujistí vás, že se nemusíte bát, protože je to běžná mužská nemoc. Pravděpodobně vám napíše nějaké léky, podobné těm, které jste viděli v reklamě na tyto pánské potíže, a všechno bude zase v pořádku.

Ale najdou se i muži, kterým se jejich zvětšená prostata stane zhoubným nádorem, takže u nich propukne rakovina prostaty. Dá také běžně léčit a léčba je naštěstí velmi úspěšná.

Lze nějak rakovině prostaty předejít?

Určitě ji nikdy nejde dopředu předejít úplně. A také každé tělo se s tím vypořádává a odolává jinak. Ale bylo vědecky zjištěno, že rakovině prostaty lze předejít častou ejakulací, to znamená – laicky řečeno, že pokud chcete předejít rakoviny prostaty, tak byste měli častěji souložit. Anebo onanovat, není na tom nic zlého.

 

Snažte se žít zdravě a bezpečně, v případě podezření návštěvu lékaře neodkládejte a nenchávejte zbytečně prostor nemoci a jejímu rozvoji. Čím dříve navštívíte odborné pracoviště, tím úspěšnější a šetrnější vaše léčba bude.