Autor obrázku: Alan Kotok

Klub pevného zdraví patří mezi projekt Všeobecné zdravotní pojišťovny. Vznikl v roce 2004. Letos má za sebou více jak deset let úspěšného fungování. Disponuje rozsáhlým počtem členů. Ten činní okolo 450 tisíc.

Jak se stát členem?

Členem klubu pevného zdraví se mohou stát pouze pojištěnci Všeobecné zdravotní pojišťovny. Toto je hlavní podmínkou pro vystavení karty klubu pevného zdraví. Splňujete-li tuto podmínku, stačí na internetu vyplnit registrační formulář. Ten si stáhnete z adresy http://www.klubpevnehozdravi.cz/rubrika/on-line-prihlaska. Vyplníte potřebné údaje a je hotovo.

Výhody

Pro rok 2014 jsou pro členy připraveny ještě atraktivnější bonusy a další zajímavé slevy u smluvních partnerů. Členství v Klubu pevného zdraví je také podmínkou pro čerpání finančních příspěvků, poskytovaných z fondu prevence VZP ČR. Členové mají stálé výhody v podobě bonusů a slev na služby a produkty u celé řady smluvních partnerů. Nabídka partnerských slev se bude v průběhu roku dále rozšiřovat a doplňovat dalšími výhodami pro podporu prevence a zdraví.

Co klub nabízí?

V nabídce Klubu pevného zdraví najdete různé balíčky rozdělené podle věku. Takže nárok na finanční příspěvek a slevy mají děti do 18 let, dospělí nad 18 let, maminky a dárci krve. Pro každou skupinu jsou nabízeny jiné produkty. Ovšem částka příspěvku je stejná. Jedná se o 500 Kč.

Využít se dají i různé slevy u smluvních partnerů. Tyto slevy jsou platné po celé České republice. Což je nabídka, kterou u žádné jiné pojišťovny nenajdete.