Většinou, pokud sportujeme, se zároveň snažíme dělat vše nejlepší pro své zdraví. Dbáme na pestrý jídelníček, dopřáváme si vitamíny, hodně pijeme pro správný pitný režim, cvičíme a trénujeme nejen pro dobré výsledky, ale i pro hezkou postavu a dobrý pocit ze sebe sama.

Co si však počít, pokud nám tento zdravý životní styl kazí zapálená cigareta, na kterou jsme si zvykli třeba v mládí a nemůžeme se jí zbavit? Patříte-li do této skupiny lidí, určitě byste měli vyzkoušet zdravější kouření v podobě elektronické cigarety.

Čím vším nám klasické kouření ubližuje

Sport a kouření nejsou vůbec přátelé. Jedno s druhým se nedá příliš kombinovat, a pokud jste kuřák, jistě pociťujete značná omezení, která přináší právě kouření. Jsou to především zadýchávání se i v okamžicích, kdy nekuřáci ještě s dechem vystačí, výkonnost je značně snížená a hůře jsou prokrveny svaly i mozek. K tomu musíme přičíst i vyšší zátěž srdce a celé dýchací soustavy, vyšší riziko zranění, snižování vitamínu D, vápníku a dalších důležitých látek.

Příznaky jsou však i viditelné a to jak na kůži, která rychleji stárne, je zašedlá, mdlá a tvorba vrásek je vyšší. Kuřáka často poznáte např. i podle vrásek kolem úst od špulení rtů. Silní kuřáci se nevyhnou ani zažloutnutí nehtů nebo částí prstů, což působí velmi nevzhledně.

Buďte moderní a zdravější

Tohle vše pomůže snížit nebo velmi omezit elektronická cigareta. Kouření je s ní jednoduše zdravější, vdechujete totiž pouze aromatizovanou páru obsahující nikotin, nikoli škodící kouř s obsahem dehtu. Úlevu pocítí i vaši blízcí či ti, kdo u vás zrovna sedí, nebudou pasivními kuřáky a nebude je obtěžovat zápach kouře.

Jistě oceníte i úspory, které se k tomuto kouření vážou. Navíc si můžete vybrat mnohé náplně do elektronických cigaret, takže chuť snadno obměníte. Dělí se do tří skupin: tabákové, ovocné a speciální. Ať už vám vyhovuje vanilka, mentol, klasika, jablko, hroznové víno či něco jiného, mezi bohatou nabídkou chutí si určitě vyberete.

Kvalitní elektronické cigarety, bohatý výběr příchutí i mnohé příslušenství najdete na stránkách mojeelektronickacigareta.cz. Zavítejte na ně a vyberte si takovou, která se vám bude designově nejvíce líbit. Uvidíte, že budete mile překvapeni.