Jestliže patříte k 80% populace, které trápí nevzhledné metličkové žilky, jistě vás zvláště nyní v létě napadne, jak se jich zbavit. Vyskytují se především na nohách, konkrétně na oblasti stehen a lýtek, avšak výjimkou není, když se objeví i na obličeji u nosu.

Odstranění metličkových žilek pozvedne sebevědomí, umožní ženám obléknout si kraťasy i mini sukně, proto určitě stojí za to s nimi bojovat. Nemusíte se bát bolestivých nebo zdlouhavých zákroků. Řešením je krém s názvem Remescar metličkové žilky.

U koho se červené žilky nejčastěji vyskytují?

Důležitou roli pro vznik metličkových žilek hraje genetická dispozice. Rizikových faktorů pro jejich vznik je ale více, řadí se k nim i obezita, těhotenství, sedavé zaměstnání i zátěž v podobě dlouhého stání, nedostatek pohybu, přemíra slunění, vysoký krevní tlak…

Jak Remescar metličkové žilky funguje?

Princip, na kterém funguje zmiňovaný krém je jednoduchý. Působí ve dvou fázích:

  • Okamžitě po aplikaci působí jako ochranná bariéra, modifikuje odraz světla od kůže a tak dojde k viditelnému zmírnění.
  • Při používání 2 – 3 měsíců přispívá k viskozitě krve, prostupnosti buněčných stěn a redukci akumulace krevních destiček. Dojde ke snížení žilního zabarvení, stimulaci mikrocirkulace a prevenci před mikrožilním poškozením.

Z toho jasně vyplývá, že ihned po nanesení uvidíte zlepšení, dlouhodobé používání tvorbu žilek zmírní, dojde k prevenci před jejich vznikem. Velmi pozitivní jsou výsledky, které byly zjištěny klinickým testováním po dobu 3 měsíců – snížení metličkových žilek dosáhlo až 51% z původního stavu. Na webových stránkách www.metlickovezilky.com najdete kompletní informace.

Stačí si krém objednat, koupit v lékárně nebo drogerii

Vyzkoušejte i vy Remescar metličkové žilky. Pořídíte jej v internetovém obchodě nebo lékárnách, např. Dr. Max, Benu, Alphega lékárně, ale i v drogerii DM. Odstranění metličkových žilek vás časově neomezí, bude snadné i pro ty, kdo jsou pracovně vytížení nebo pečují denně o děti. Zkuste jej, budete určitě spokojeni, jako spousta nakupujících před vámi.