Máte poničené vlasy a jste z toho zoufalá? Poničit se dají různými způsoby, nadměrným odbarvováním, trvalou, vysoušením, či žehlením. Nejhorší pro vlasy jsou melíry, které vlasy poničí ve velkém množství. Sice je to krásné mít blond hřívu, ale na kvalitě vlasů je to potom sakra vidět.

Pokud si melíry opravdu chcete nechat dát, pak vyhledejte kadeřnici, která melír provede šetrnými přípravky, jež vlasy neponičí až tak mnoho. Raději si za melír připlaťte, protože jinak budete muset připlácet za drahé kůry, kterými budete poničené vlasy muset dávat dohromady.

Máte-li vlasy hodně poničené, pak nezbývá, než jim dopřát kvalitní zábaly a kůry. Abyste pořídili kvalitu, nenakupujte tyto produkty v supermarketech, nebo drogeriích, ale zajděte si do kadeřnických center, kde vám poradí odborně a doporučí to nejlepší právě pro vaše poškozené vlasy.

Osobně bych doporučila vlasovou kůru Gestil Wonder, která mi mou hřívu dokonale uzdravila a to během velmi krátké doby. Na tuto kůru jsem poprvé narazila před 15-ti lety a opět jsem se k ní velmi ráda vrátila. Tato maska má unikátní složení a vašim vlasům dodá dokonalý lesk, intenzivní ošetření a hydrataci.

Pravda je, že příliš vábně nevoní, ale po smytí tento pach neucítíte. Můžete ji použít jak místo kondicionéru, tak i jako vlasový zábal. Z této masky budete jistě nadšeni a věřím, že stejně jako já jí budete kupovat znovu a znovu. Vynikající je prokládat vlasovou výživu s vitamíny na vlasy, které taktéž dokáží hodně pomoci samotné struktuře vlasu.

Máte-li vlasy hodně poničené a řešíte jak je vyléčit na trvalo, pak sáhněte po brazilském keratinu, který vám vlasy jednak narovná a pak také jim dá lesk, který je pro zdravé vlasy velmi důležitý. Jedná se o novinku na našem trhu, kterou si však dnes již oblíbilo spousty žen a brazilský keratin se stal hitem.