Běžecké oblečení od Kilpi do každého počasí

0
301

Víte, že nejoblíbenějším sportem u nás je běh? Není se čemu divit, je to totiž sport, který vás absolutně nic nestojí. Provozovat se dá kdekoliv a není k němu potřeba žádné drahé speciální vybavení. Nicméně nebudeme si zastírat, že v kvalitním oblečení, které lépe saje pot a ochrání před nepřízní počasí, se běhá lépe.mission-w-fialova

Vůbec není nutné nakupovat sportovní oblečení za tisíce. Zapomeňte na předražené značky typu Adidas nebo Nike. Dobrou alternativou je značka Kilpi, jejíž outdoorové, volnočasové, cyklistické a běžecké oblečení je testováno severem. Nosí ho mnohé sportovní hvězdy a díky cenové dostupnosti i obyčejní lidé. Nová letní kolekce je moc povedená.

Co si obléct na běhání?

Základní běžecké oblečení na léto určitě zahrnuje funkční triko a běžecké kraťasy. Na kraťasích možná v teple až tolik nezáleží, ale výběr trička je důležitý. Kilpi vyrábí tzv. kompresní trička, která dobře splynou s tělem, odvádí pot a mají vynikající prodyšnost. Zároveň jsou opatřeny plochými švy, takže nikde netlačí.

Také o prázdninách se můžeme setkat s nepříznivým počasím a vášnivé běžce nějaký letní deštík rozhodně neodradí, protože když prší, padají z nebe omluvenky pro lenochy. Déšť opravdu není na škodu, když se dobře oblečete. Za každou cenu musíte zevnitř zůstat v teple a v suchu. Dobré jsou lehké šusťákové bundičky a obyčejné černé elastické kalhoty. Barvy jsou sice super, ale přesto doporučujeme zakoupit tyto kalhoty v černé barvě. Snadno s nimi vše zkombinujete, navíc při běhání v blátě to nejvíc odnesou kalhoty a světlé barvy by byly hned špinavé.

A nenechte se zmást. Také v nabídce pánského běžeckého oblečení najdete elastické kalhoty. Je to úplně normální a pánové na běhání tyto upnuté spodky běžně nosí. Pohodlnější oblečení na běh neexistuje.

Víc toho uvidíte, když se podíváte přímo na www.shopkilpi.cz. Při nákupu nad 1000 Kč máte navíc do 15. 7. 2016 šanci vyhrát horský pobyt v Alpách! Tam byste outdoorové oblečení určitě využili.