Varikosette vás zbaví křečových žil

0
566

Křečové žíly jsou zcela běžným zdravotním problémem, který s přibývajícími roky trápí mnoho žen a mužů. Ženám dělají nevzhledné vystouplé žíly většinou větší starosti, trpí kvůli nim hlavně v létě, kdy se stydí nosit krátké sukně a šaty. Všechno ale má své řešení.

Ve vážných případech vás křečových žil zbaví operace, avšak než se přistoupí k tak složitému řešení, je lepší vyzkoušet volně prodejné krémy a gely. Ne vždy sice fungují a každopádně je pokaždé vhodné konzultovat své zdravotní potíže i s lékařem.

Jedním z volně prodejných produktů je také Varikosette, krém vyvinutý cévními odborníky. Na rozdíl od jiných alternativ obsahuje pouze přírodní ingredience, pomáhá nejen odstraňovat bolesti a otoky, ale rovněž odstraňuje zabarvení.

Speciální přírodní ingredience

Přípravek Varikosette obsahuje ginkgo bilobu, která je zodpovědná za zlepšení paměti a prokrvení organismu. Pro boj s křečovými žilami je velmi důležitá, při dostatečném prokrvení totiž tolik nedochází k poškozování cévních stěn.

Další složkou je extrakt z kaštanu pomáhající proti zánětům a otokům. Troxerutin zpevňuje žíly, gel z aloe vera, výtažky z citronové kúry a listnatce pichlavého zmírňují bolestivé pocity. Preventivně působí olej z muškátové růže a arganový olej.

Za několik měsíců je po problémech

Krém je dobré užívat dvakrát denně, dlouhodobě. Malé množství se vmasíruje do postižených míst a nechá působit. Nelepí ani nezanechává skvrny, takže se můžete ihned po namazání obléknout. Po 3 až 6 měsících užívání dochází k výrazné redukci křečových žil, nicméně kvůli prevenci se doporučuje přípravek užívat i nadále.

Varikosette si chválí zejména léčitelé a lékaři zabývající se alternativní medicínou. Někteří odborníci bylinkám a přírodním složkám nevěří. Je jen na vás, zda dáte přírodě šanci. Krém zakoupíte na internetu. Za zkoušku nic nedáte. Vyjde vás pouze na pár stovek.