Přírodní kosmetika je dnes snadno k sehnání za velmi příznivé ceny. Vyznačuje se vlastnostmi, kterým se nemohou rovnat žádné synteticky upravované produkty z péče o pleť. Účinky přírody můžete vyzkoušet i vy. 

Proč používat přírodní kosmetiku?

Bio kosmetika není jenom aktuálním trendem, ale opravdu má smysl. Pří výrobě kosmetických produktů se používá mnoho chemických látek, které zatěžují nejenom přírodu (jsou-li odplaveny v odpadních vodách), ale především pokožku. Přírodní kosmetické produkty se vyhýbají používání chemických látek, různých syntetických vůní a pojidel, a proto je jejich složení velmi lehké.

Přírodní kosmetika NAOBAY

NAOBAY je španělská společnost vyrábějící přírodní kosmetiku, která se může pyšnit několika ekologickými certifikáty. V sortimentu najdete produkty z péče o tělo i pleť, přírodní vlasové šampony i jemnou kosmetiku pro děti. Kosmetika NAOBAY se vyznačuje především tím, že přes 99 % ingrediencí pochází z přírody a 11 % přísad je produktem ekologického zemědělství. Produkty neobsahují syntetická barviva, ani umělé vůně. Jsou zcela přírodní a díky tomu i šetrné ke každému typu pokožky.

Vlasová kosmetika

Aby byly vlasy krásné, lesklé a vyživené, potřebují speciální péči. Specifická peče je potom vyžadována především u barvených vlasů. Šampon pro barvené vlasy NAOBAY chrání přirozenou i umělou barvu vlasů, neobsahuje sulfáty a zabraňuje předčasnému blednutí barvy. Výtažek z řepy poskytuje vlasům pružnost, extrakty z měsíčku lékařského a kakaa vlasy chrání před slunečním zářením a poškozením. Měsíček navíc zklidňuje pokožku hlavy, nevysušuje a zanechává ji vyživenou. Šampon je vhodný pro všechny typy vlasů, včetně těch hodně namáhaných.

Tělová péče pro nejmenší

Dětská pokožka je velmi citlivá a vyžaduje proto speciální péči. Kosmetika NAOBAY vyrábí přírodní kosmetické produkty, které jsou šetrné ke každému typu pleti. Dětské hedvábné tělové mléko NAOBAY pokožku hydratuje do hloubky, zjemňuje ji a vyživuje. Podporuje přirozené kožní funkce a snadno se vstřebává. Obsahuje pečující přírodní oleje, především pak sladký mandlový olej, který zabraňuje vysušování dětské pokožky. Extrakt z heřmánku má zklidňující účinky a také dodává mléku jemnou přírodní vůni.