Lék Wobenzym – dárek, který těší a pomáhá

0
342

Lék Wobenzym patří už řadu let k nejprodávanějším vánočním dárkům v lékárnách. Mnoho lidí se za více než 25 let, kdy je Wobenzym na našem trhu, přesvědčilo, že opravdu pomáhá. A protože cena tohoto léku patří v lékárně spíše k těm vyšším, přišli sami na to, že by jeho nákupem k Vánocům mohli věnovat někomu – třeba rodičům – hodnotný dárek, který jim navíc může pomoci při řešení jejich zdravotních obtíží. Zkrátka dárek, který těší a pomáhá.

 

Pět důvodů, proč rodičům a blízkým darovat lék Wobenzym:

 

Pomáhá při zánětech kloubů

Enzymy v léku Wobenzym omezují projevy zánětu a urychlují ústup otoků. To vede ke zmírnění bolesti a zlepšení pohyblivosti kloubu.

Urychluje hojení ran

Wobenzym zlepšuje prokrvení tkání a průchodnost lymfatických cév. Díky tomu dochází k lepšímu zásobení postiženého místa živinami a odstraňování nežádoucích látek z rány a jejího okolí. To umožňuje nastartovat procesy hojení i u dlouhodobě se nehojících ran.

Posiluje oslabenou imunitu

Obranyschopnost organizmu bývá nejvíce ohrožena v podzimních a zimních měsících a také ve stáří, kdy už je imunitní systém do jisté míry opotřebován. Wobenzym posiluje oslabenou imunitu a pomáhá bránit častému opakování nemoci.

Zkracuje dobu léčby po úrazech a operacích

Wobenzym urychluje hojení a omezuje výskyt poúrazových a pooperačních komplikací např. s hnisáním rány. Urychluje vstřebávání otoků, krevních výronů a podlitin a zmírňuje bolest. Nejlepšího účinku lze dosáhnout, začne-li se Wobenzym užívat co nejdříve po úrazu nebo operaci, samozřejmě po předchozí konzultaci s lékařem.

Pomáhá bránit opakování vaginálních mykóz a gynekologických zánětů

K léčbě gynekologických mykóz jsou určeny antimykotické přípravky. Mnoha ženám se však mykózy i po této léčbě neustále vracejí. Podpůrná léčba Wobenzymem omezuje opakování tohoto onemocnění. Enzymy, které tento lék obsahuje, zlepšují také účinek antibiotické léčby gynekologických a dalších zánětů.

A důvod navíc:

Každý, kdo si v období od 1. listopadu 2019 až do 19. ledna 2020 koupí v lékárně nejméně 600 tablet Wobenzymu v libovolné kombinaci různých velikostí balení (na trhu jsou balení po 800 tbl., 300 tbl, 200 tbl. a 40 tbl.), dostane k němu poukaz na dárkový set přírodní kosmetiky Weleda v hodnotě cca 450 Kč dle vlastního výběru.

Více na www.wobenzym.cz

 

Není enzym jako enzym

Lék Wobenzym obsahuje unikátní směs enzymů, jejíž léčebné účinky jsou ověřeny rozsáhlým vědeckým výzkumem, řadou kontrolovaných klinických studií a více než 50letou léčebnou praxí. Pro jiné enzymové směsi neexistuje záruka stejného účinku. K léčbě vždy používejte lék Wobenzym, nikoliv enzymové doplňky stravy, které neléčí.

 

Wobenzym je tradiční lék z přírodních zdrojů k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.