Co dělá sportovní tým? Spolu se sportovními úspěchy to je týmový dres a k němu padnoucí čepice! Víme, kde vám vyrobí takovou, kterou vám konkurenční týmy budou závidět.

Bez kvalitního sportovního dresu se neobejde žádný sportovec. Fotbalista bez týmového oblečení pro fotbalisty, hokejista bez týmového oblečení hokej, florbalista bez týmového oblečení florbal a atlet bez týmového oblečení pro atletiku.

Funkce týmového dresu

Úloha týmového dresu je funkční a reprezentativní zároveň. Sportovní dres je v podstatě sportovcovou vizitkou a poznávacím znamením v jednom. A týmová čepice může být jeho žádaným doplňkem. Obzvláště na podzim a v zimě, kdy teploty klesají hluboko pod nulu a mráz zalézá za nehty. A my víme, kde si takovou čepici můžete nechat vyrobit. Originální a s vlastním motivem!

Obraťte se na profesionály

Výrobu týmových dresů a čepic doporučujeme svěřit profesionálům, z nichž by vaší pozornosti neměl uniknout český výrobce DDsport. Ten profesionální sportovní týmy obléká už pětadvacátým rokem. A obléknout může i váš tým! Do kvalitního sportovního dresu a čepice, která s ním bude perfektně ladit.

Zaměřeno na design

Hlavním poznávacím znamením týmové čepice DDsport je její kvalita. V kombinaci s funkčností a praktičností. Výrobce totiž k výrobě používá velmi prodyšného elastického materiálu Winter Cube z rubové strany s mírným podčesem. Co se potisku týče, ten si zvolíte sami. Týmová čepice by v každém případě měla ladit s týmovým sportovním dresem, respektive by měly být v témže designu. Ten je dosažen velmi kvalitním tzv. sublimačním potiskem umožňujícím vyhovět těm nejnáročnějším požadavkům na barvy, jejich sytost, počet log i číslic. Výrobce však disponuje i možnosti tisku zářivých fluo barev.

Týmové čepice na klíč? Ano, je to možné!

Zkušení grafici však jsou připraveni naslouchat i vašim individuálním požadavkům. Rádi byste čepici s klubovými barvami a logem? Máte je mít. Stejně jako logo (či loga) reklamních či vašich sponzorů. Zkrátka vám navrhnou a zrealizují design týmové čepice přesně dle vašich požadavků. Doslova a do písmene na klíč.

Sháníte originální čepici? Už nemusíte!

Výsledkem jinými slovy může být originál, který vám ostatní týmy budou jen závidět. Aniž by vám byla navýšena základní a předem dohodnutá cena! Limitováni ovšem nebudete ani množstvím objednaných čepic. Můžete si jinými slovy nechat vyrobit čepic sto, deset, ale třeba i jednu. A problémem nebude ani případné doobjednání čepic. Každou zakázku DDsport totiž archivuje!