Kdo z nás by se netěšil na zimní dovolenou, zvláště když máme za sebou náročný rok plný změn a práce? Pokud navíc milujete přírodu, sníh a sport, zaručeně budete spokojeni, když se vydáte ne příliš daleko – do Tater na Slovensko.

Krásné ubytování v čistých horách

Nabrat energii, načerpat sílu a získat zpět dobrou náladu, vám mnohdy pomohou hory, a to nejen v zimě, ale i v létě. Pokud se vám nápad pro prodloužený víkend v Tatrách nebo přímo týdenní či delší dovolenou líbí, můžete zvolit ubytování v hotelu Chopok, přesněji řečeno, v hotelu, nese název Björnsonka. Patří k nejznámějším tatranským hotelům, nachází se v Demänovské dolině, uprostřed lyžařského střediska Jasná přímo pod lanovkou na Chopok. Protože leží v blízkosti svahu a lanovky, na lyžích se z hotelu dostanete do celého střediska Jasná.

Aktuálně se zde můžete ubytovat nejen v hlavním hotelu Björnskonka, ale i ve Ville, v Hostelu a v nových chatkách TREE HOUSES. Jde o jedinečný ubytovací komplex.

Eko-sport hotel Jasná vznikl v roce 1952 v typickém horském stylu. Celý komplex je ideální pro rodiny s dětmi, na své si přijdou všichni, kdo mají rádi lyžování a se sebou můžete vzít i své domácí mazlíčky – hotel je DOG FRIENDLY. Jistě i proto patří k nejlépe hodnoceným hotelům v Demänovské doline.

Ubytujte se levněji

Hotel Björnsonka je proklientský, a svým klientům nabízí zajímavé pobytové balíčky. Díky nim si můžete užít romantickou a aktivní dovolenou, prázdniny s dětmi nebo víkend, díky němuž si zde v seniorském věku odpočinete, za příznivější cenu. Stačí jen se podívat na aktuální nabídku výhodných balíčků a rezervovat si ten pravý s dostatečným předstihem, aby ještě bylo místo.

Ještě stále váháte? Navštivte webové stránky bjornsonka.sk, podívejte se do fotogalerie a uvidíte, že budete mít jasno o tom, kde budete chtít trávit letošní zimní dovolenou. Nebo ji věnujte pod stromeček jako krásný a originální dárek svým blízkým.