Přírodní produkty pro vaše klouby

0
1341

Už jste slyšeli o MSM? Je to zkratka pro Metylsulfonylmetan. Jde o přirozenou formu organické síry, jež je po vápníku a fosforu třetím nejrozšířenějším minerálem v lidském těle. Má komplexní léčebné vlastnosti prokazatelné v praxi a její objev a využití patří k největším objevům v ortomolekulární medicíně.

Proč tělu dodávat MSM?

Potřebujeme jej pro správné fungování přirozených antioxidačních mechanismů, deaktivuje toxiny a urychlí jejich vyloučení z organismu, zmírňuje symptomy velkého počtu alergií, a to jak potravinových, tak dotykových nebo inhalačních. Dále funguje jako tradiční antihistaminika, jenže bez negativních vedlejších účinků.

Doporučují jej lékaři pro celiaky. Pomáhá přirozené ochraně slizniční membrány ve střevním traktu. Podporuje okysličování organismu, má antiparazitický účinek, antimykotický a antibakteriální účinek, je doporučen při křečích a bolestech svalů, je minerálem krásy pro schopnost zněkolikanásobit tvorbu kolagenu, keratinu a proteinů pro zdravou pokožku, vlasy a nehty. … Kompletní informace o MSM najdete na stránkách nakupzdrave.cz.

Kotvičník nejen pro pány

Vhodný k užívání se zvyšujícím se věkem je určitě kotvičník zemní. Na nakupzdrave.cz najdete 100 % přírodní extrakt kotvičníku, který je důležitý především pro muže, ale i pro ženy po 40. roce života. Při užívání pány dojde ke zvýšení objemu svalové hmoty na úkor tuku, ke snížení vnitřního napětí a obnovení životní vitality a elánu. U žen zase působí zvýšení hladiny hormonu estradiolu, zmírnění negativních klimakterických příznaků, potlačení nespavosti, napětí, depresí, návalů horka, proměn nálad a podrážděnosti, redukci tělesného tuku…

Kotvičník zemní se využívá celý, květ, plod i semena jsou u rostliny nejbohatším zdrojem anabolických steroidů, listy jsou bohaté na vitamin C a kořen na konkrétní směs fytosterolů.

Nakupte si zdraví prospěšné doplňky stravy a ciťte se lépe. Při nákupu nad 1 000 Kč získáte dopravu zdarma, při nákupu 4 produktů dostanete dárek zdarma. Přesvědčte se sami na nakupzdrave.cz.