tradiční čínská medicína
tradiční čínská medicína
tradiční čínská medicína, Autor obrázku: Jimmie

Každá země má své typické léčivé bylinky, které používá již od dob našich babiček a prababiček. Ale určitě nejdelší tradici v používání bylinek má Čína. Čínské bylinky se běžně používají i u nás? Víte, které to jsou a na co všechno se dají použít?

I přes to, že se v lékárnách používají chemická léčiva, tak lidé nezapomínají na alternativní metody léčby. Tradiční čínská medicína je známa již od starověku. Ze začátku se bylinky používaly především do jídla jako koření. Po čase Číňané zjistili, že spousta bylinek působí blahodárně na lidský organismus. Čínská medicína má tradici tisíce let, současným trendem je navracení se k přírodním prostředkům, které tolik nezatěžují organismus a přesto dokáží nahradit běžně předepisované léky.

Součástí zdravého života je detoxikace organismu, což je proces, při kterém se škodliviny, které se časem ukládají v organismu začnou postupně z tkání uvolňovat a vyplavují se z těla krevním řečištěm, kůží a ledvinami. Pokud chcete vyzkoušet účinný detoxikační doplněk stravy, mohlo by Vás zaujmout bylinné tonikum PhytoChi. Jedná se o skutečnou energii z bylin. PhytoChi obsahuje osm vyjímečných bylin používaných v tradiční čínské medicíně, jako je aloe pravé, eleuterokok ostnitý, ženšen, schisandra, kustovnice, lékořice, kozinec blanitý a další.