Možná jste už zaslechli o superpotravinách, které jsou velmi vzácné, kvalitní, mají blahodárný vliv na naše zdraví a jsou zpracovávány s nejvyšší péčí.

Mladý ječmen

Je plný energie, a proto bývá mladý ječmen nazýván elixírem života. Pozitivně ovlivňuje vitalitu, sílu, vytrvalost a dobrou náladu. Prospívá trávení, odstraňuje z těla toxiny, snižuje hladinu cukru v krvi, zabraňuje překyselení organismu a pomáhá při léčbě zánětů, nemocí kůže… Pomáhá tělu komplexně, po delším užívání zpozorujeme spoustu příjemných překvapení.

Chlorella

Tato zelená léčivá superpotravina je plná vitamínů, minerálů, stopových prvků a jiných hodnotných látek. Podporuje imunitní systém a pomáhá uzdravovat organismus. Máte-li problémy s trávením, sáhněte po ní. Zlepšuje totiž trávení, podporuje růst prospěšných bakterií v trávicím traktu, snižuje plynatost a překyselení žaludku.

Nesmíme opomenout ani fakt, že snižuje hladinu cholesterolu i vysoký krevní tlak. Pomáhá rovněž při léčbě cukrovky a chudokrevnosti.

Cordyceps

Pokud vám zatím tato léčivá houba nic neříká, nyní se o ní dozvíte více. Obsahuje vitamíny, polysacharidy, enzymy, cordycepin, kyselinu cordycepinovou, minerální látky, steroly a jiné. Je 100% přírodní.

Nazývá se i housenice čínská, patří mezi nejlepší prostředky čínské medicíny. Vyskytuje se jen v Tibetu, Nepálu a některých provinciích Číny.

Působí jako přírodní antibiotikum, nepoškozuje střevní mikroflóru. Používá se jako podpůrná léčba při zánětu močového měchýře, průdušek a plísňových kožních onemocněních. Pomáhá při léčbě rakoviny, zmírňuje příznaky bronchitidy a astmatu. Sportovcům pomáhá získat sílu a zvýšit svalovou reaktivitu.

Goji

Bobule nejzdravějšího ovoce světa, Goji, obsahují aminokyseliny, stopové prvky, karotenoidy, vitamíny a další prospěšné látky.

Používá se k potlačení příznaků stárnutí, působí jako prevence rakoviny a pomáhá při její léčbě, zmírňuje úzkostné stavy, pomáhá léčit depresi. Prospívá i správné funkci jater a ledvin, podporuje sexuální výkonnost

Arganový olej

Obsahuje vysoké množství mastných nasycených i nenasycených kyselin, vitamínu E, antioxidantů, sterolů a dalších léčivých složek.

Tento vzácný olej působí proti vráskám, vyživuje a vypíná pleť, pomáhá odstranit strie, je účinný v boji proti akné, pomáhá hojit jizvy po úrazech i po akné, vyživuje vlasy, nehty a zabraňuje jejich lámání.

Více podrobností i zkušenosti spokojených zákazníků najdete na internetových stránkách společnosti Puntura, která zajišťuje ty nejkvalitnější výrobky pro vaše zdraví.

Produkty jsou baleny ve tmavém skle, aby byly chráněny před světlem a uvolňování toxických látek z umělohmotných obalů. Sklo je baleno do krásných ikonických krabiček, které jsou velmi elegantní. E-shop funguje velmi dobře, výrobek můžete mít již do třech dnů doma. Při objednávce nad 1.500,–Kč neplatíte poštovné.

Neváhejte a přesvědčte se sami o kvalitách těchto mocných přírodních doplňků stravy.