Jak fungují bylinky na hubnutí

0
361
By: Salvadonica Borgo del Chianti

Přemýšlíte stále jakým způsobem se zbavit přebytečných kilogramů a velmi ráda byste zhubla? Věřte, nebo ne, tento problém řeší asi každá z nás. Neustále přemýšlíme, co děláme špatně, jak by se to dalo změnit a jak se dostat z toho věčného hubnutí a zhubnout úspěšně.

Nejprve je třeba si uvědomit, že neexistuje nic stoprocentního a nejsou to ani bylinky. Kdyby byly, nebylo by na světě tlustých lidí. Samozřejmě je spousty prodejců, kteří slibují vyloženě zázraky, ale nevěřte tomu. Vy se můžete tak maximálně dočkat odvodnění, a to vás opticky zúží. Na odvodnění skutečně bylinky fungují velmi dobře. Jenže tato cesta není rozhodně ta správná. Je sice pravda, že takový čaj vás dokonale pročistí a zajistí vyčištění nejen močových cest, ale celého těla, nicméně se takto problém s nadváhou nedá řešit.

Je pravda ale, že jsou bylinky, které nepatrný úbytek váhy skutečně zajistí. Není to ale rozhodně nic převratného, z čeho byste měla mít bůh ví jakou radost. Pokud chcete, aby vám bylinky pomohly, musíte chtě nechtě změnit i celý svůj jídelníček, protože na tom celé hubnutí stojí. Důležitý je samozřejmě také pohyb.

Jaké bylinky jsou pro nás při dietě vhodné?

Je to kopřiva. Nechte kopřivu louhovat deset minut. Tato bylina pomůže odstranit škodliviny z vašeho těla a je zároveň močopudná. Stačí vypít dva šálky denně. Takto postupujte 3 – 4 týdny a stejnou dobu si potom dáme pauzu. Poté s kůrou lze opět pokračovat.

Výborné účinky má také kontryhel. Pokud vás trápí voda v těle, pak je kontryhel ideální bylina, jak se vody zbavit. Bylinku stačí louhovat dvě minuty a dva šálky denně vám skutečně pomohou.

Významnou roli hraje pro náš organismus také chlorella, což je sladkovodní řasa, která se užívá formou tablet. Chlorella má výborné detoxikační účinky, ty přispějí k úbytku váhy a k celkovému pročištění organismu. Po užívání chlorelly se navíc můžete zbavit nepříjemné a nevzhledné celulitidy.