Autor obrázku: Soe Lin

Chystáte se na letní dovolenou s malými dětmi? V tom případě vyberte správný druh ubytování, vezměte skvělou hračku nebo hru, kterou zaženete případnou nudu, bude-li pršet a vyrazte!

Prostředí, které má co nabídnout

Největším kazičem dovolené je nuda. Naplánujte proto dobře místo pro trávení dovolené, aby mělo celé rodině co nabídnout. Ideální jsou ubytování ve stylu rodinný hotel, které bývají k dětem velmi tolerantní a vstřícné. Najdete v nich mnohdy vybavení pro ulehčení práce i s těmi nejmenšími návštěvníky.

Právě to a mnohé další nabízí hotel Salamandra.sk. K dispozici vám budou dětské postýlky, budete-li si přát, zapůjčí vám i redukci na WC, nočníky, koš na pleny, přebalovací pult a další drobnosti, které jsou pro pohodlné soužití s dětmi velmi důležité.

Wellness přizpůsobený dětem

Děti si zde přijdou na své, i co se týká možnosti vydovádění se ve vodě. Až do omrzení mohou skotačit v bazéně s dětskými skluzavkami a dalšími atrakcemi pro vodní hrátky.

Spousta další zábavy

Budou-li mít vody dost, k dispozici jim je dětský koutek a hřiště. Zde se pobaví se spoustou hraček, jako jsou didaktické hračky pro rozvoj kreativního myšlení, venkovní hřiště nabízí prolézačky, skluzavky, velkou zatravněnou plochu…

Ve vybraných termínech děti zabaví profesionální animátoři a samozřejmě nově nalezení kamarádi a kamarádky. Vítanou návštěvou zde bývá maskot Salamadřík, který dětem povypráví pohádku a pozorné posluchače odmění sladkým překvapením.

V zimě je zde možné využít dětskou lyžařskou školičku, kterou vedou zkušení instruktoři.

Myslete na zadní vrátka

Na dovolenou s dětmi je dobré vzít z domu tu nejoblíbenější hračku a to i v případě, že jde o sedací míč pro malé i velké fanoušky. Stejně tak přibalte oblíbenou pohádkovou knížku, pyžamko, ve kterém dítě rádo spí a barvičky na tvář, které vykouzlí úsměv a dobrou náladu všem zúčastněným.