Doplňky stravy, které by vám na jaro neměly chybět

0
666

V současné době existuje nespočetné množství potravinových doplňků, které slouží na podporu imunitního systému, pomáhají v boji proti únavě anebo zvyšují komfort ženám během menopauzy. Velké oblíbenosti se těší doplňky stravy na čistě přírodní bázi, takže neobsahují chemické sloučeniny. V následujících řádcích vám představíme hned čtyři přírodní produkty.

STIMULEN

Prvním doplňkem stravy, který rozhodně stojí za zmínku, je STIMULEN. Používá se ke zvýšení komfortu při menopauze a eliminuje příznaky jako návaly tepla, pocení i podráždění. STIMULEN se doporučuje i ke zlepšení sexuálního zdraví a potlačení stresu. V neposlední řadě vám pomůže udržet normální funkce reprodukčního systému.

HOŘČÍK + B6

Jednou z nenahraditelných součástí kostí a zubů je jednoznačně hořčík, jehož úkolem je zajistit normální energetický metabolismus. Hořčík se sice získává z potravy, nicméně je vhodné ho ještě doplnit. Zakoupit si můžete HOŘČÍK + B6, přičemž vitamin B6 má velice dobrý dopad na nervovou soustavu jako takovou. V kombinaci s hořčíkem vitamin B6 normalizuje funkci imunitního systému.

KYSELINA LISTOVÁ Super

Především během těhotenství a před početím je vhodné užívat kyselinu listovou, která je žádoucí k dělení buněk. KYSELINA LISTOVÁ Super je vhodná i během kojení, protože se dostává do mateřského mléka, a tím pádem se předává dítěti. V tomto produktu jsou i další důležité vitamíny jako B12.

l2taqzo

 

OMEGA 3 VEGAN

Pro lidský organismus jsou důležité nenasycené omega-3 kyseliny dokosahexaenové (DHA). Vzhledem k tomu, že je OMEGA 3 VEGAN veganský produkt, je vhodný i pro lidi vyznávající tento způsob života. Jedná se o olej získávaný z mořské řasy Schizochytrium, která je bohatá právě na omega-3 kyseliny.

Jestliže si tedy chcete koupit nějaký potravinový doplněk, podívejte se do nabídky lékárny Gigalekarna.cz, kde jsou produkty od společnosti NATURVITA.