Připravte se na Mistrovství světa v hokeji 2013

0
230
MS v hokeji 2013
Autor obrázku: Battle Creek CVB

Připravte se na Mistrovství světa v hokeji 2013

MS v hokeji 2013
Autor obrázku: Battle Creek CVB

Jako každý rok se i letos bude konat jedna z nejprestižnějších hokejových soutěží na celé planetě. Jedná se o Mistrovství světa v hokeji 2013. Oblíbené sportovní klání, které tak zaostřuje na nejlepší hokejisty světa a pouze jedna země se může stát šampionem na jeden celý rok. Minulý rok to bylo Rusko. Kdo to bude letos?

Vydat se na místo nebo pohodlí domova?

Dobrou zprávou může být to, že se letošní mistrovství bude konat vcelku blízko naší země. Jako tomu bylo na minulem MS, tak i letos byly vybrány země na severu Evropy. Tedy konkrétně Finsko a Švédsko, země hokeje.

Letošní 77. mistrovství světa v hokeji se bude konat ve dnech 3. až 19. května. Přestože se budeme těšit již na horké léto, může být právě tento sport jistým zpestřením. Díky pořadatelským zemím, které nejsou příliš vzdáleny, se očekává značná účast českých fanoušků. A jelikož se bude MS 2013 konat ve dvou městech, konkrétně Stockholm a Malmö, očekává se i bohatý program. MS 2013 v hokeji program je často doprovázen různými doprovodnými akcemi, které jsou značně oblíbené.

Češi jako znační favorité

Česko je sice zemí malou, ale v hokeji značně úspěšnou a obávanou. Navíc v letošním roce jsme se dočkali krásného klatého výročí od slavného „Nagana“. Tedy motivace k vítězství pro české hokejisty je značná. Pro samotné fanoušky jsou však důležité MS v hokeji 2013 tabulky, díky kterým se lze orientovat jak v konkrétních a aktuálních výsledcích a postupech, ale často je to i velmi dobrý odrazový bod pro úspěšné sázení.

Právě teď je čas na konkrétní přípravu. Vydejte se na místo a zažijte tak atmosféru mistrovství na vlastní kůži. Jedinečná atmosféra této události Vás uchvátí na celý život. Jelikož termín mistrovství světa v hokeji v České republice je daleko a příští rok v Bělorusku je hůře dostupný, jedná se o skvělou příležitost. MS v hokeji 2013 sestava je složena z největších hvězd, které budou chtít zopakovat úspěch z roku 2013. Nenechte si jej ujít jak doma v pohodlí u televizních obrazovek, ale i nezmeškejte skvělou příležitost akci prožít živě!