Autor obrázku: Uncalno Tekno

I když o něm možná moc neslýcháte, nebo spíše znáte dětské šumivé nealkoholické sekty, nealkoholické víno je tady již od roku 1908. Vzniklo v Německu a velmi populární bylo ve dvacátých a třicátých letech minulého století. Pak jeho sláva trochu opadla, ale dnes, kdy se lidé znovu vrací ke zdravému životnímu stylu, se nealkoholické vína opět vrací na výsluní a jsou čím dál víc vyhledávaným nápojem.

Výroba nealkoholického vína

Minimalizování množství alkoholu je docíleno jeho odstraněním ve vakuové komoře. Víno si zachová chuť i zdravotní účinky. Například zabraňuje kornatění cév a srdečním onemocněním, snižuje pravděpodobnost infarktu i cholesterol, snížením příjmu alkoholu snížíte i obsah kalorií…

Nějaký alkohol zůstane, ale v porovnání třeba s kefírovým mlékem ho má méně. Uvítají ho proto řidiči, sportovci, abstinenti, muslimové, lidé na dietě, nebo třeba těhotné a kojící ženy.

Druhy nealkoholického vína

Nikdo nepřijde zkrátka. Zakoupit můžete jak jemně perlivé ovocné nealko vína, tak nealko bíle víno, Rosé, červené nealkoholizované víno nebo nealkoholický Vermut. Můžete se sami přesvědčit o pestré nabídce nealkoholizovaných vín.

Vína všeho druhu z Čech i zahraničí

Autor obrázku: Juanedc

V nabídce nechybí samozřejmě ani klasické vína, šumivá vína, bariková vína, portské vína, vinné mošty, bio vína, zahraniční vína a teď na začátku podzimu i kvalitní Burčák.

Mezi další sortiment patří i alkoholické nápoje, delikatesy a různé příslušenství, které se vám může k vínu hodit. Nabízí i balíčky, které se můžou stát vynikajícím dárkem k jakékoli příležitosti, nebo můžete věnovat dárkový poukaz k nákupu vína.

 

Nalézt jednoduše a rychle víno, které máte rádi vám pomůžou filtry, díky kterým si můžete nastavit ročník, druh vína, klasifikaci a cenovou relaci. Přesvědčte se sami a navštivte stránky www.winehouse.cz, jistě si vyberete.