By: David Long

Ženy i muži všech věkových kategorií se denně snaží zhubnout. Ať už s pomocí cvičení, úpravy jídelníčku, dostatečného pitného režimu… Mnohdy se nám ale zhubnout nedaří, tuku ne a ne se zbavit zvláště v problémových partiích, jako je bříško, zadeček, nebo třeba stehna. Jestliže je tohle i vás případ, vyzkoušejte metodu zvanou bezbolestná liposukce. V podstatě si při ní odpočinete, nic vás nebude bolet a zmenšení objemu je zajištěno!

Jak neinvazivní liposukce pomocí Exilisu funguje

Exilis je zařízení sloužící k odbourávání nežádoucích tukových polštářů. Tím, že tukové polštáře redukuje, dojde ke zmenšení celkového objemu tkáně. Tak dochází ke tvarování postavy.

Přístroj vysílá dávky ultrazvukových vln a termální energii do tkání těla. Díky kombinaci mechanických účinků vlnění a rovnoměrné excitaci molekul dosahuje toto zařízení skvělých výsledků. Díky přesně zacílenému, vysoce efektivnímu a rychlému tvarování problematických partií budete zajisté mile překvapeni a nadšeni!

S čím vším Exilis pomůže

Exilis pro neinvazivní liposukce umí mnohem více, než “jen“ redukovat tukové polštáře. Pomůže odstranit celulitidu, zlepší elasticitu pokožky a přispěje také k jejímu omlazení. Použití se hodí pro části těla jako je bříško, stehna, zadeček, boky, dokonce i podbradek (dvojitou bradu).

Kdy zvolit právě bezbolestnou liposukci?

Je řešením pro všechny klienty, které trápí ukládání tuku v problémových partiích v mírné až střední formě, uvažují o klasické liposukci, ale bojí se ji podstoupit kvůli nepříjemným pocitům a bolesti. Exilus ji oddálí, nebo úplně odstraní důvody, pro které jste ji chtěli využít. Stejně dobře pomůže těm, kteří klasickou liposukci nemohou podstoupit.

Exilis pomůže při:

  • formování problematických partií těla
  • redukci objemu tukové tkáně
  • zlepšení pružnosti pokožky
  • zkvalitnění struktury pokožky
  • projevech celulitidy

Bezbolestná liposukce Praha vás ráda uvítá, zodpoví vám všechny případné dotazy a pomůže vám dosáhnout hezčí a pevnější postavy. Navštivte její webové stránky www.hederaspaclinic.cz.