Možná už jste také zjistili, že potřebujete-li najít nového zubního lékaře, který bude zkušený a dostatečně kvalifikovaný, není to nic jednoduchého. Pacientů na jednoho zubaře stále přibývá.

Pomoci vám však může dentální klinika na Praze 5, která před nedávnem spustila svůj nový web. Na něm najdete přehledně seřazené nabízené služby, provozní dobu, kontakty, ceník a mnohé další.

Vše vyřídíte pohodlně v jedné ordinaci

Pro všechny klienty bude jistě dobrou zprávou, že pro navrácení zdraví vaší ústní dutině nebudete muset procestovat půlku Prahy. Všechna ošetření je možné provést v této zubní ordinaci Kvalident.

Přijímá pacienty v jakémkoli věku, stejnou citlivost a péči věnují dětem, mužům, ženám i seniorům. Nyní navíc probíhá jedinečná akce, kdy pokud přijdete na zubní prohlídku i s dítětem, dotane tuto službu ZDARMA. Díky používání nejmodernějších zařízení a vysoce kvalitním službám si můžete být jisti, že budete maximálně spokojeni.

Nabízené služby zubní ordinace Kvalident

Je toho skutečně mnoho, co svým zákazníkům dentální klinika nabízí. Posuďte sami:

  • Stomatologie pro děti i dospělé
  • Implantologie, zubní implantáty
  • Estetická stomatologie
  • Parodontologie, ošetření dásní
  • Léčení tempor. kloubu
  • Protetika, korunky i můstky
  • Analgosedace, lokální anestetika

Ordinační hodiny

Konečně jste našli ordinaci, která je k dispozici i přes víkend. Nemáte-li v pracovním týdnu ani chvíli nazbyt, domluvit si můžete ošetření i v sobotu, konkrétně mezi 8. – 15. hodinou. Kompletní ordinační dobu najdete na webových stránkách kliniky.

Svěřte se do rukou profesionálů

Jestliže se obrátíte na tuto dentální kliniku, dočkáte se ošetření nemocných zubů bezbolestnými zákroky. Je možné provádět diagnostiku kazu sofistikovaným laserovým přístrojem, ošetření a vyléčení nemocných dásní, řešení paradontózy, nabídnuty vám budou zubní implantáty od 3 světoznámých výrobců, bělení zubů a mnohé další.

K dispozici je vám parkoviště přímo u kliniky a dostupnost je výborná i metrem.

Objednejte se co nejdříve! V ordinaci vás čeká pohodlné křeslo, bezbolestné ošetření, při kterém si v podstatě odpočinete a brzy se budete těšit z krásného a zdravého chrupu.