Nebojte se plastické chirurgie

0
330
Plastická chirurgie, ilustrační obrázek
Plastická chirurgie, ilustrační obrázek, Autor obrázku: Vishal Kapoor

Nebojte se plastické chirurgie

Plastická chirurgie, ilustrační obrázek
Plastická chirurgie, ilustrační obrázek, Autor obrázku: Vishal Kapoor

Doby, kdy se lidé obávali plastické chirurgie a naopak se i smáli těm, kteří služby této kosmetické medicíny využili, jsou již dávno pryč. Dnes si může plastickou chirurgii dovolit takřka každý. Ceny značně klesly, objevilo se mnoho specializovaných zařízení, které nabízejí prvotřídní služby a tak každý nedostatek na našem těle, aby se obával o svou existenci. Plastická chirurgie není jen změna poprsí nebo úprava nosu. Menší úkony mohou změnit náš vzhled, ale i zbavit nás některých nepříjemností.

Vrásky mají utrum

Mezi ty nejznámější a hlavně nejvíc využívané služby v plastické chirurgii patří rozhodně vyhlazení vrásek. Používá se hned několik metod. Asi nejznámější je metoda, kdy je využit botulotoxin. Ten se implantuje na místa s vrásky a pleť je krásně a přirozeně vyhlazená. Efekt je dlouhotrvající, až několik let a zákrok není nijak extra drahý ani bolestivý. Efekt je také velmi rychlý a změna je rozhodně vidět.

Mezi další oblíbené kosmetické úpravy patří i liposukce a změna a odstranění co se týče nadbytečného tuku. Odstranění tuku touto metodou je velmi oblíbené, jelikož efekt je velmi rychlý, je vidět a není třeba se snažit pracně hubnout pomocí pohybu a jídla. Zbavíme se tukových buněk trvale navždy a není nutné se pak téměř vůbec hlídat, co se týče stravy.

Povislá víčka

Velmi častou úpravou, kterou plastická chirurgie nabízí, je úprava povislých nebo povadlých víček. Tento problém je známý a trápí především muže. Ale samozřejmě ani dámy nejsou výjimkou. Jedná se o problém s nadměrným množstvím volné kůži v oblasti víček, která nám překáží a kazí nám i samotný výhled. Víčka spadají dolů a naše zorné pole je značně zmenšeno.

Kosmetický zákrok, který se tímto zabývá, je velmi rychlý a hojení trvá krátce. Nazývá se blepharoplastika. Skvělým tipem může být například blepharoplastika od mgmmedical.sk. Úprava horních a dolních víček nejen zlepší celkový vzhled osoby, ale uleví se i očím, které byly předtím zbytečně namáhány.

Není třeba se obávat

Pokud si v dnešní době vybereme kvalitní společnost specializující se na plastickou chirurgii, není se třeba ničeho obávat. Samozřejmě v případě nespokojenosti je často nabízena garance vrácení peněz či možné upravení. Plastickou chirurgii využívají nejen celebrity.