Po krásných a pevných ňadrech touží snad každá žena, ale jen menšímu počtu žen je skutečně dopřáno je taková opravdu mít. Většina se svým poprsím spokojena není. Ale ani v tomto případě nemusíte hned vše vzdávat. Existuje mnoho možností, jak na přírodu alespoň trochu vyzrát. Ať už trvale nebo dočasně.

Správné držení těla dokáže udělat divy

Snažíte se cvičit prsní svaly v domnění, že vám to pomůže? Prsa nejsou sval, takže cvičení samo o sobě slouží spíše jako prevence k poklesu vašich ňader, než aby je nějak vytvarovala nebo dokonce zvětšila. Aby bylo cvičení co nejefektivnější, je nejlepší začít ještě v době, kdy jsou prsa ve své nejlepší kondici.

Po cvičení nezapomínejte na protažení. Zkrácené prsní svaly totiž vytváří nehezká kulatá záda a to je přesně to, co ubírá vašim prsům na objemu i kráse.

Pokud chcete nechat svá prsa vyniknout, dbejte na správné držení těla a chůzi. I malá prsa tak mohou vypadat dobře a přitažlivě. Chcete inspiraci, jak si zlepšit držení těla?

4 tipy, jak si zachovat krásný dekolt

  1. Správné sprchování – chcete-li, aby vaše prsa zůstala co nejdéle pevná, zkuste na závěr sprchování přidat i studenou vodu. Dekolt se lépe prokrví a kůže zůstane delší dobu elastická. Možná to není úplně příjemné, ale rozhodně to prospěje prsům i vašemu zdraví. Otužování totiž přináší mnohé další benefity. Zajímá vás, jak na to?
  1. Ledové kostky – v případě, že potřebujete oživit dekolt v řádu minut, zkuste jej potřít kostkami ledu. Kůže se napne a hned bude vypadat krásnější a mladší.
  1. Masáže a zpevňující krémy – s nimi to chce trpělivost a disciplínu. Účinky zpozorujete až po delší době. Je také důležité tyto činnosti provádět každý den.
  1. Dobře padnoucí podprsenka – podprsenka, která vám bude sedět, dokáže nejen vykouzlit hezčí křivky, ale i vytvoří podporu, která zabrání brzké ztrátě elasticity kůže vašeho poprsí. Ovšem jde to i naopak. Výběr nevhodné podprsenky lehce ubere na přitažlivosti.

Tyto praktiky prsům naopak škodí

  • Koupele v horké vodě. Možná jsou příjemné, ale kůži nepomáhají ani trochu.
  • Drastické redukční diety. Při nich netrpí vaše tělo, ale i poprsí.
  • Nadměrné opalování. Pokud si chcete zachovat krásná ňadra co nejdéle, opalujte se s rozumem.

K trvalé změně pomůže plastická chirurgie

V případě, že se svými prsy nejste spokojena, můžete si ještě dopomoci moderní medicínou. Technik, jak dosáhnout hezčího poprsí je několik.

  • Povislá prsa může navrátit na své místo modelace prsou.
  • Implantáty zvětší prsa i o několik velikostí.
  • V případě, že chcete jen menší zákrok, nabízí se zvětšení prsou vlastním tukem.

Zvětšit prsa už jde i bez operace

Právě zvětšení prsou pomocí vlastního tuku je dalším z pokroků na poli estetické medicíny. V tomto případě se vyhnete operaci a vkládání cizích těles do vašeho těla. Proces je jednoduchý. Z části těla se odsaje tuk, který se pak injekčně vpraví do vašich prsou.

  • Prsa získají hezčí a plnější tvar.
  • Zároveň se zbavíte nadbytku tuku tam, kde jej nepotřebujete
  • Jedná se o miniinvazivní zákrok. Vyhnete se zjizvení i rizikům, které plynou z postoupení většího a složitějšího zvětšení prsou pomocí implantátů.

Jedná se o skvělé řešení pro ženy, které chtějí prsa jen trochu vylepšit a nechtějí podstupovat klasickou plastickou operaci. Pokud jste štíhlé postavy není bohužel jisté, zda tento zákrok budete moci podstoupit – k správnému provedení je potřeba odsání většího množství tuku.

Na výběru kliniky si dejte záležet

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv změnu, volba kliniky je důležitým rozhodnutím a cena by v tomto případě neměla hrát velkou roli. Volte raději kvalitní ošetření a zkušený personál. Z dlouhodobého hlediska se vám to vždy vyplatí.

Přijde vám možnost zvětšení prsou pomocí vlastního tuku jako zajímavá možnost vylepšení prsou?