Kvalitní a komfortní invalidní vozík by měl být samozřejmostí! Kde vybrat ten správný?

0
503

Osob, které potřebují ke své mobilitě invalidní vozík je u nás bohužel spousta. Zvláště v létě, kdy je sezóna koupání, hojně se provádí práce na domech, ve výškách, ale také se jezdí na motorkách, dochází k mnoha úrazům a zraněním, které nenávratně poškodí míchu, znemožní lidem úplně chodit, nebo jim chůzi natolik ztíží, že potřebují různé zdravotní pomůcky.

Ve všech věkových kategoriích najdete mnoho lidí, kteří denně používají vozík pro invalidy. I malé děti ve věku méně než 4 roky potřebují vozíček, stejně jako senioři, kterým byla noha amputována např. kvůli těžké cukrovce…

Více než 700 invalidních vozíků v nabídce

Ať už jsou důvody, kvůli kterým hledáte spolehlivý invalidní vozík jakékoli, dobrou zprávou je alespoň ta, že společnost KrosMedical nabízí více než 700 různě velkých a typově odlišných invalidních vozíků. Můžete si vybrat pevný vozík, skládací vozík, sportovní i dětský vozík. Snaží se tak vyhovět potřebám každého klienta tak, aby mu vozík pro invalidy sloužil skutečně výborně a bez jakýchkoli výtek.

Aby si tuto zdravotní pomůcku mohli dovolit skutečně všichni, v nabídce najdete nejen nové vozíky, ale i vozíky lehce použité od předních evropských výrobců, jako např. Sunrise Medical, Excel, Meyra, Invacare atd.

Proč si vybrat invalidní vozík od KrosMedical

  • Váháte-li, který vozík vybrat, personál vám pomůže zvolit pro vás ten nejvhodnější.
  • Téměř všechno nabízené zboží je díky dostatečným prostorům skladem, takže si jej můžete vyzvednout osobně, nebo se k vám prostřednictvím pošty dostane skutečně rychle.
  • Vyberete-li si některý z nabízených vozíků, společnost KrosMedical zajistí i záruční a pozáruční servis.
  • Po dobu opravy vám ochotně bezplatně zapůjčí podobný produkt.

Zakoupit zde můžete nejen vozíky pro invalidy, ale i elektrické invalidní skútry, toaletní pomůcky, invalidní tříkolky, handbike, chodítka, polohovací postele, rehabilitační pomůcky a další produkty.

Vozíky a mnoho dalších pomůcek si můžete i zapůjčit. Budete-li mít zájem, všechny produkty, které jsou k zapůjčení, je možné i pojistit.

Navštivte webové stránky www.krosmedical.cz a vyberte si pomůcky, které udělají váš život komfortnější.