Přípravky na hubnutí

0
315
By: Arun Katiyar
By: Arun Katiyar

Přípravků na hubnutí je spousty. Spousty z nich je také volně prodejných, některé jsou však i na lékařský předpis. Jaké jsou však mezi nimi rozdíly?

Jaké přípravky na hubnutí jsou vám k dispozici?

Většinou jde o různé tablety a zaručené preparáty, které však málokdy fungují. Ty, které opravdu dokáží nějaký efekt, předepíše lékař, ostatní je často jen vyhazování peněz z okna. Abyste skutečně poznali, zda jde o přípravek, který vám něco má dát, nebo spíše ubrat, pak rozhodně nekupujte takové, které slibují zázraky. Kdyby nějáký opravdový zázrak existoval, neexistovali by na světě např. obézní lidé a že jich kolem nás není málo, lidé s nemocnými klouby, s bolestí zad…

Zázračné vitamíny na hubnutí/účinné léky

Nehleďte na obrázky, které ukazují, jak vypadal člověk před užitím preparátu a jak nádherně zhubl po tom, co jej začal užívat. Většinou tito lidé na sobě mají stále stejné oblečení, ale přitom jsou výrazně hubenější. Z toho také vyplývá fakt, že jde pouze o fotomontáž a ti, kdož reklamu dělají, se ani nesnažili člověka, který preparát propaguje, převléci do menšího oblečení. Nevěřte slibům, že pokud po přípravku nezhubnete, budou vám vráceny peníze. Je to nesmysl a vy nejen, že nezhubnete, ale ani své peníze již neuvidíte.

Léky které předepisuje lékař vám pomohou zhubnout, ale mají také spousty vedlejších účinků a mohou být i nebezpečné a tak je nutné, aby ještě před tím, než je lékař předepíše, provedl potřebná vyšetření.

Dobře fungují koktejly, které v sobě mají dostatečné množství bílkovin a pomohou vám zahnat hlad. Nejúčinnější koktejly jsou takové, ke kterým je ještě navíc přidán chitosan.

Výborný na hubnutí je karnitin, který však vyžaduje, abyste měli dost pohybu a hodně cvičili, jinak je vám karnitin k ničemu. Tím, že jej užijete a sednete si k televizi vůbec nic nevyřešíte.

Čaje na hubnutí často fungují tak, že vás odvodní a tak skutečně můžete mít pocit, že jste po nich zhubli.