Vzduch ve vašem domově zlepší zvlhčovač a ionizátor vzduchu

0
381

Vzduch kolem nás se nestále zhoršuje, zejména v zimě se mohou špatné rozptylové podmínky negativně podepsat na zdraví našich dýchacích cest. Ovzduší ve městech bohužel moc nezlepšíme, ale můžeme vylepšit kvalitu vzduchu v našich domovech. Právě k tomu slouží zvlhčovače vzduchu a Ionizátory vzduchu. Pojďme si je tedy představit.zvlhcovac-ovzusi-teplou-parou

Zvlhčovače vzduchu

S narůstajícím počtem astmatiků a alergiků si do našich domovů stále častěji razí cestu zvlhčovače vzduchu. Zařízení je však vhodné i pro osoby, které trpí častými infekcemi dýchacích cest. Díky tomuto přístroji bude vzduch ve vašem bytě vlhčí, tudíž vás nebude trápit vysušená sliznice. Na trhu jsou k dostání různé typy zvlhčovačů, například ultrazvukový, tepelný nebo dětský, který naprosto bezpečně zvlhčuje vzduch teplým aerosolem. Do zvlhčovače vzduchu můžete přidat i vonnou esenci, která rázem osvěží vzduch ve vašem bytě či kanceláři. Při výběru zvlhčovače vzduchu dbejte na jeho tichý provoz a výdrž, abyste mohli nerušeně inhalovat po celou noc.

Ionizátory vzduchu

Ionizátory vzduchu si získávají oblibu nejen mezi alergiky a astmatiky, ale i mezi osobami, kterým není lhostejným, jaký vzduch dýchají ve svých domovech. Není divu! Ionizátory nejen čistí vzduch od pylových a prachových částic a dalších alergenů, ale také ničí bakterie. Ionizátory vzduchu vám rovněž pomohou skoncovat s nepříjemným zápachem, například z cigaret. Užitečné zařízení napomáhá zlepšovat kvalitu života a předcházet depresím.

Kombinace zvlhčovače a ionizátoru

Nabídka zvlhčovačů a ionizátorů je velmi široká, čím dál větší oblibě se však těší i kombinované přístroje, tedy zvlhčovače vzduchu s ionizátorem, jež uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

Jestliže si s výběrem vhodného zvlhčovače nebo ionizátoru vzduchu nevíte rady, neváhejte pomocí webových stránek www.szo.cz zkontaktovat proškolené odborníky ze společnosti KRÁSNÝ – zdravotnická technika, kteří vám ochotně pomohou najít ideální přístroj do vaší domácnosti nebo kanceláře.