To, že nás bolí klouby, je nepříjemná skutečnost velké části populace. Větší či menší bolesti kloubů mohou způsobovat nadměrné zatížení, úrazy ale také nemoc nebo neodvratné stárnutí. Stačí, když chrupavka není vyživovaná správně a dostatečně a za krátkou dobu pocítíme nepříjemné omezení v pohybu a běžných činnostech.

beneGEN4, nový způsob, který podpoří zdraví kloubů

Výrobci léčiv a doplňků stravy se neustále snaží vymyslet produkty, které budou účinné a díky nimž uživatelé dosáhnou vytoužené pomoci. Právě teď se na náš trh dostal produkt beneGEN4. Charakterizuje jej jedinečná receptura, díky níž dochází k doplnění potřebných látek nutných k tvorbě kolagenu v cílových místech. Jsou jimi chrupavky, šlachy, kosti, svaly i klouby, ale také vlasy, nehty a pokožka těla.

Jaké je jeho složení

Základní složkou je kolagenní hydrolyzát I. a III. typu v množství 4 000 mg v jedné dávce. Dále je to chondroitin sulfát 500 mg, hyaluronát sodný 2 mg, vitamin C v doporučené denní dávce 80 mg, L-Lucein 50 mg a extrakt z červené řepy 20 mg. V jednom sáčku je obsaženo tolik účinných látek, kolik jiné přípravky obsahují v 10 tabletách.

Všechny uvedené složky nejsou běžně v jiných kloubních preparátech obsaženy, čímž se od nich beneGEN4 odlišuje. Příznivý je i v tom, že je jeho kolagenní hydrolyzát připravován přirozeným štěpením želatiny, takže se skládá z peptidů o malé molekulové hmotnosti.

Nápoj s výtečnou osvěžující ovocnou chutí

To vše jsou důvody toho, že se práše výborně rozpouští, je pro tělo snadno vstřebatelný a účinné látky se dostanou s naprostou lehkostí všude, kde je potřeba.

V balení najdete 30 sáčků s rozpustným práškem o váze 6 g. Doporučené dávkování je 1 sáček denně rozpuštěný v 200 – 300 ml vody nebo jogurtu atd. Užívání je nejvhodnější po jídle.

Nezkoušejte a neinvestujte více do produktů, které jsou vytvořeny na tzv. placebo efektu. beneGEN4 vás mile překvapí svými účinky na klouby a vy se budete moci vrátit k běžným aktivitám, které jste museli doteď omezovat.