V současné době je velice skloňovaným tématem očista organismu, neboť stále více lidí dbá na své zdraví. Chemická medicína nabízí pestrou škálu produktů k pročištění trávicí cesty, nicméně objevují se nežádoucí vedlejší účinky. Do popředí se dostávají preparáty založené čistě na přírodní bázi, přičemž jedním z nich je i doplněk stravy Trigelm. Přípravek je optimalizovaný pro šestnáctidenní kúru, která probíhá ve třech fázích. V následujících řádcích vám o produktu Trigelm prozradíme více zajímavých informací.

Preparát Trigelm je ve své podstatě intenzivní třífázový program, který se od chemických alternativ liší tím, že se jednotlivé procesy překrývají. Kdežto u chemických přípravků procesy probíhají jeden za druhým. Kúra je kratší, zato intenzivnější, silnější a účinnější a má protiparazitní účinek.

1. fáze

V první fázi se používají formule nazývané prameny čistoty. Jak už samotný název napovídá, hlavním cílem těchto formulí je očistit střeva a žlučové cesty, aby byly připravené k nasazení dalších aktivních částí. Pročištění trávicí cesty mají na starosti bylinky chrpovník, krkavec a třezalka.

2. fáze

Při druhé fázi – působení – se užívají formule Phytopar, jejichž účelem je provést krátký a účinný úder. V těchto formulích se soustřeďují nejsilnější složky, přičemž obsahují extrakt jadérek divokého grapefruitu, rostlinu vratič a extrakt z artyčoku.

3. fáze

V poslední fázi nastává obnovení a používají se formule zvané Enterovit. Během třetí fáze dochází k regeneraci mikroflóry střev. O obnovu se starají extrakty z heřmánku lékařského, smilu a máty peprné. Formule obsahují také hřebíčkový med.

Doplněk stravy Trigelm (Paracleanse) a jeho protiparazitní účinek se používá v případě, kdy chcete docílit očištění organismu, optimálního trávení a správné funkce jater, žlučníku, močové soustavy a střevního traktu.