By: Md saad andalib

Zábal jako takový

Můžete vyzkoušet skořicový nebo kávový. Je možnost si ho vyrobit doma a použít ho nebo si ho koupit v drogerii. Také vám ho mohou udělat v nějakém kosmetickém saloně , ale asi je spíše lepší si ho nanést doma, tam kam potřebujete .

Co to obnáší

Samotný zábal k hubnutí nestačí, je zapotřebí změnit svůj životní styl a lépe se stravovat. Nejde o to abyste se potila v posilovně tři hodiny denně a jedla jenom salát. To vůbec ne. Spíše ještě méně než jste zvyklá a každý den co to půjde tak choďte pěšky. Nebo si vezměte kolo a jeďte na kole. Plavání je taky dobré a účinné fyzické vybití.

Samotný zábal slouží jako gel, který si nanesete na partie, ve kterých se chcete zbavit tuku. Zábal si buď připravíte, nebo koupíte. Potom si ho rozetřete tam, kam potřebujete, pokrytou část těla zabalíte do potravinářské fólie a ještě na to se zakryjte ručníkem a dejte si tak hodinu max. hodinu a půl odpočinek v zábalu.

Pozor na alergii

Než takový zábal vyzkoušíte, je potřeba si zjistit jestli na to nebudete alergická. To by potom bylo nepříjemné se místo hubnutí dočkat svědivé vyrážky. Zábaly praktikujte tak do třikrát do týdne.

Postup výroby směsi na zábal

Zábal vyrobíte jednoduše a to tak že: smícháte velký bílý jogurt a zamícháte do něho pět lžic skořice. Kápnete tam pět lžic olivového oleje a zamícháte. Jak už bylo řečeno tak partie zabalte do fólie, vlezte si do deky a odpočívejte.

Obměna směsi

Obměnou je za skořici je i dobrá černá káva. Svařte ji v menším kastrolku, sceďte a kávu bez vody zamíchejte do jogurtu. Výsledky jsou stejné ale musíte počítat s tím že budete mít všude lógr.

Dále také ještě existuje varianta že skořici nebo i kávu svaříte s vodou a s agarem a po svaření jej zamícháte do jogurtu.

Co ještě pomůže?

Skořice je vůbec zázrak na hubnutí. Když ji přidáte do jakéhokoliv jídla nebo nápoje, budete si dělat zábaly a snažit se stravovat podle dietního plánu, uvidíte že se dostaví kvalitní výsledky.

Skořicový čaj je výborný na hubnutí. Dejte si do hrníčku dvě lžičky medu a dvě lžičky skořice, zalijte jej horkou vodou a vypijte na lačno každé ráno.

Skořicové krémy nejen že krásně voní, ale také vám pomohu v boji proti celulitidě. Aplikujte je po zábalech nebo i jen tak po sprchování.

Bahenní zábaly

Většinou jsou účinnější, lze je ale provádět v kosmetických salónech. Bahno je přírodní produkt a napomáhá k regeneraci pokožky a tím pádem ničí tělesné tuky. Vytahuje z kůže škodlivé látky a napíná povolenou kůži. Je ale k tomu potřeba profesionální pomoc a nějaké finance na víc.