Udělejte si romantický víkend ve dvou. Slevotéka nabízí mnohé pobyty levně!

0
234

Nemusíte čekat na léto a dovolenou, odpočiňte si právě nyní, téměř na přelomu zimy a jara! Vynikající příležitostí jsou levné víkendové pobyty pro dva v zajímavých a krásných oblastech České republiky i zahraničí.

Wellness, lázeňské či romantické pobyty pro dva nemusí být drahé

Jestliže si myslíte, že si pobyt pro dva nemůžete z finančních důvodů dovolit, vězte, že opak je pravdou. Kvalitní oddech s mnoha příjemnými zážitky je vám k dispozici i s více než 70% slevou z původní ceny.

Volit můžete hned z několika zemí, do nichž zavítáte. Víkendové pobyty pro dva levně seženete nejen u nás, ale i na Slovensku, v Maďarsku nebo Rakousku.

Jednoduché vyhledávání, praktické filtry

Zavítáte-li na internetové stránky Slevoteka.cz, budete moci využít hned čtyři filtry, které vám pomohou rychle a snadno vyhledat lázeňské pobyty pro dva, wellness pobyty pro dva nebo jakýkoli jiný typ levných pobytů. Filtrovat můžete podle kategorií, ceny, lokalit a také si nabídku můžete seřadit např. od nejnovějších, nejprodávanějších, nejlevnějších a dalších kritérií.

Nechte se inspirovat

Vždy je nejlepší, máme-li k dispozici nějaký příklad. Chcete-li prožít wellness pobyt pro dva, mohla by se vám líbit nabídka Hotelu Morris**** Česká Lípa, který se nachází v Českém středohoří. Jde o pobyt na 3 dny s polopenzí, čeká vás 8 wellness procedur, 4 relaxační procedury a další bonusy i slevy. Využít můžete také fitness a vybavený aquapark.

Hotel se nachází v centru České Lípy na krásném historickém náměstí, které vybízí k procházkám a prohlídkám mnoha zajímavostí.

Zajímá vás, kolik tento lákavý wellness pobyt pro dva stojí? Z původní ceny 10 170 Kč je zlevněn o 57% na částku 4 390 Kč!

Kupte teď a odcestujte třeba za měsíc nebo dva

Velká výhoda tví také v tom, že si lázeňské pobyty pro dva koupíte levně nyní a je na vás, kdy se jej rozhodnete strávit. Platnost kuponu je totiž i několik měsíců, takže si v klidu můžete v zaměstnání nahlásit dovolenou s dostatečným předstihem.

Vydejte se do některého z hotelů či lázní a stravte pár dní plných relaxace s tím, koho máte rádi. Na webových stránkách Slevoteka.cz si zajisté vyberete.