Narozeninová oslava nemusí znamenat jen přejídání dortem a dalšími sladkostmi. V dnešní době, kdy tráví děti spoustu času u svých smartphonů a tabletů, je potřeba jim trochu nenásilně vnucovat sport a pohyb. A nejlépe pohyb, u kterého objeví nová dobrodružství a budou se popadat smíchy za břicho.

Pohybu není nikdy dost a rozhodně by neměl chybět na narozeninové oslavě. A jelikož dnešní děti už nejsou zvyklé tolik lítat po zahradě a vymýšlet si vlastní hry, jako jsme to kdysi dělávali my, je potřeba vzít situaci do vlastních rukou. Na oslavy narozenin a nejen na ně je připravený zábavní park BRuNO v Brně.

Zábava je v pohybu

Zábava v tomto případě znamená spoustu lezení, běhání, dovádění, klouzání a prolézání. Zábavní park BRuNO má totiž připravených 40 unikátních atrakcí v několikapatrovém herním labyrintu. Rodiče odsud děti musí odvádět téměř násilím, občas se stává, že ukápne i nějaká slzička. Dětská duše se tady totiž cítí jako v ráji.

Oslava se vším všudy

Nejen že je pochopitelně možné zábavní park navštívit kdykoliv (kromě pondělí) jen tak, ale pořádají tu také nezapomenutelné narozeninové oslavy. Oslavenec s kamarády je zaveden do speciální narozeninové místnosti (s tématem dle výběru – např. princezny nebo vesmír). Čáp Bruno mu popřeje, děti sní narozeninový dort, nechybí konfety, balonky a všechny nezbytné doplňky pro správnou atmosféru. Podle výběru typu oslavy pak může přijít na řadu dětská diskotéka, program s animátorem atd. Ale hlavně se děti dostanou na atrakce v zábavním parku. Pravá narozeninová oslava by totiž rozhodně neměla být jen o sezení u stolu.

Zdravé jídlo k tomu

Atrakce v zábavním parku často vyzkouší i akční rodiče. Mnoho jich je určených až do věku 99 let, takže dospělými nic nebrání si rovněž zadovádět. Méně odvážní dospěláci si pak během narozeninové oslavy mohou odskočit vyřídit něco do Brna nebo strávit pěkné odpoledne v místní restauraci. Restaurace Brno – Slatina s názvem Hnízdo nabízí širokou škálu pokrmů a mezi ty vyhlášené patří zdravé saláty.

Zkuste letos oslavit narozeniny svých ratolestí jinak, bez přejídání dortem a hlavně aktivně! Zabijte staré stereotypy a dopřejte dětem neobyčejný zážitek.