Každá žena by měla čas od času udělat svému protějšku radost, obléct si nějaké vyzývavější spodní prádlo a přichystat tak hezkou zábavu na večer. Stydlivější typy nemusí mít starost, že něco takového nezvládnou, protože v sexy oblečku přijde sebevědomí skoro samo.

Sexy prádlo má jednu takovou speciální schopnost. Dokáže vaši postavu vytvarovat k nepoznání, zakryje všechny nedokonalosti, schová veškeré špíčky a udělá z vás hvězdu. Jak jen je to možné? Jednoduše. Váš partner si totiž takových drobností ani nevšimne, jelikož bude mít na práci jiné věci.

Každá žena by měla mít v šatníku aspoň jeden takový kousek

Některé ženy jsou zvyklé erotické prádlo nosit i v běžné pracovní dny. Dodává jim na sebevědomí, když ví, že pod sukní či kalhotami mají pěkné krajkové kalhotky. Ostatně dobře vybrané spodní prádlo dokáže pozitivně ovlivnit celý váš den, to není žádná novinka.

Pokud se mnohem lépe cítíte v bavlněných kalhotkách klasického střihu, noste ty. Jednou za čas se ale i ve vašem životě jistě najde příležitost, kdy by bylo vhodné vzít si spíš průsvitnou noční košilku a k ní punčochy s podvazkovým pásem.

Také sexy prádlo může být decentní

Některé oblečky z kategorie erotického prádla jsou spíš vulgární, na což si ne každá žena troufne. Můžete se obléct ale i velmi vkusně. Hezky vypadají třeba různé romantické krajkové košilky. Každý má hranici nastavenou jinak a za erotické prádlo lze rozhodně považovat i klasické kalhotky a podprsenku, když jsou zhotovené třeba v rudé krajce.

Dalším široce rozšířeným omylem je názor, že sexy prádlo bývá nepohodlné. Pokud vsadíte na prověřené výrobce, kvalitní materiály a vyberete dobrou velikost, nemusíte se bát, že by se vám prádlo někde zařezávalo nebo bylo nepříjemné. Zkuste si vybrat třeba v e-shopu Daniela prádlo. Na trhu jsou přes 13 let, a dokonce mají svou vlastní značku.