Krabičková dieta Praha

0
536

Tento druh diety je v České republice velmi rozšířen a oblíben. Využívají ho zejména lidé, kteří jsou časově velmi vytížení. Nejrozsáhlejší soustředění firem zabývajících se touto metodou najdeme v Praze. Neznamená to však, že lidé, kteří nebydlí v Praze, nemají možnost produkt využívat. Produkt je dostupný v různých městech České republiky.

Nabídka krabičkové stravy Praha

Nabídka je pro všechny osoby, které chtějí bez zbytečných starostí změnit životní styl. Na každý den Vám bude připraveno pět krabiček s jídlem. Porce budou chutné, prvotřídní a z kvalitních produktů, které uspokojí chuť i těch největších gurmánů. Důležitou složkou krabičkového menu budou především ryby. Ovšem firma si je plně vědoma toho, že s touto potravinou mají někteří lidé problémy.

V tomto případě jim bude nabídnuté pěti denní krabičkové menu bez jejich přítomnosti. Je to tak zvaná druhá alternativa krabičkového jídelníčku. Jídla připravovaná pro tento způsob diety budou vždy mít na celý den předepsanou energetickou hodnotu. Vaši objednávku krabičkové diety Vám doručí přímo na Vámi uvedenou adresu. Rozvoz jídel po Praze je zdarma.

Rozvoz jídel probíhá: neděle-čtvrtek: v odpoledních hodinách

pondělí-pátek: v ranních hodinách

Jak krabičková dieta funguje?

Celodenní menu bude konzumovat pět krát denně. Vždy snídani, svačinu, oběd, druhou svačinu a večeři. Ve dvou až tří hodinových intervalech mezi jednotlivými jídly. Některé krabičky si bude muset ohřát v mikrovlnné troubě, jiné budete jíst studené. Krabičková dieta Praha pro Vás denně připraví čerstvé pokrmy.

Dbáno je na dostatečný přísun bílkovin, optimálního množství a druhů tuků, na sacharidové potraviny s nižším glykemickým obsahem. Vše doplněné o dostatečný přísun vitamínů, minerálů a vlákniny. Nemusíte tak počítat kalorie, to za Vás udělá nutriční poradce firmy, a přitom budete hubnout. Nepřemýšlíte nad tím, co na celý den uvařit, jídelníček sestavuje krabičková dieta Praha.

Příprava i balení jídel je v souladu s přísnými zdravotními a hygienickými nároky i předpisy. Menu pro zákazníky připravuje team profesionálních kuchařů ve špičkově vybavené kuchyni. Zaujala Vás tato metoda? Více informací i ceny si můžete zjistit na webových stránkách: www.krabickovadieta-praha.cz.