Jak snížit míru únavy a posílit imunitu?

0
346

S příchodem podzimního sychravého počasí ztrácejí lidé vitalitu. Přemýšleli jste někdy, proč se to děje? Za všechno mohou chladné počasí a nedostatek sluníčka. Člověk ztrácí duševní rovnováhu, chce se mu pořád spát, nedonutí se k aktivním činnostem a cítí se v jednom kuse unavený. Nic nedobrého nepřináší ani změna času.

Dopřejte tělu vitamíny

V letních dnech lze tělu dopřát cenné látky z ovoce a zeleniny rostoucí na zahrádce, ale na podzim už jsou veškeré plody sklizené. Pokud už nevíte kudy kam a pociťujete na sobě velkou únavu, dodejte svému tělu vitamíny jinou formou. Skvělým tipem je doplněk stravy za příznivou cenu ECHINACEA 500 plus, který obsahuje extrakt z třapatky nachové, reishi, vitamin C a zinek. Jediná kapsle obohatí organismus o 42 mg třapatky nachové, 200 mg lesklokorky leské, 100 mg vitaminu C a 6 mg zinku. V balení najdete 60 kapslí a pochází od společnosti Naturvita, a. s.

Echinacea čili třapatka

Nádherná květina z čeledi hvězdicovitých se pyšní mnohými léčebnými účinky. Nejvíce je s ní spojováno posílení imunity a správná funkce přirozeného obranného systému. Další blahodárnou složkou obsaženou v doplňku stravy ECHINACEA 500 plus je božská houba nesmrtelnosti nazývající se reishi nebo lesklokorka lesklá. Tato houba má výborný stimulační účinek na imunitní systém a zahání únavové stavy. Číňané jsou dokonce přesvědčeni o tom, že harmonizuje duši.

Vitamín C a zinek

Staří dobří známí! Vitamin C je nutný pro metabolismus aminokyselin. Nedostatek může způsobit i vypadávání zubů, ale bavme se o jeho prospěšném účinku na posílení imunity. Společně se zinkem se podílejí na normální funkci imunitního systému. Atakují oxidativní stres a podílí se na snížení míry únavy a vyčerpání. ECHINACEA 500 plus je cenově dostupná a ideálně se užívá 1 kapsle dvakrát denně.