Čističky vzduchu jsou přístroje, které zlepšují vnitřní prostředí v domácnosti. Díky soustavě filtrů čistí vzduch od celé řady škodlivin, které ohrožují naše zdraví. Hravě si poradí s drobnými nečistotami, prachem, pylem, škodlivými plyny, cigaretovým kouřem, chemikáliemi, ale také se psími chlupy, plísněmi či bakteriemi.

A kdo by nechtěl dýchat vzduch bez těchto škodlivin.

Čističky vzduchu jsou tedy účinnými bojovníky s tzv. syndromem nemocných budov. Jedná se o jednu z definovaných civilizačních nemocí, která souvisí se špatným vnitřním prostředím, ve kterém trávíme většinu svého času. Chyby v topení, špatné větrání, spousta škodlivých látek a materiálů, to vše má za následek vznik chronických problémů. Typickými příznaky syndromu nemocných budov jsou chronická rýma, kašel, únava či problémy se spánkem. Příznaků je ale mnohem více, a proto je důležité stav vnitřního prostředí nepodceňovat.

Použití čističky vzduchu v létě

Výhodou čističky vzduchu je její celoroční použití. Stejnou službu poskytne v zimě jako v létě. Pro její použití v létě navíc hovoří to, že se v tomto období více práší, je větší sucho a nás stále více ohrožují všudypřítomné alergeny. Zvláště v domácnostech, ve kterých žijí alergici či astmatici, by měla být čistička vzduchu samozřejmostí.

Výhod použití čističky vzduchu je nespočet, a to nejen v létě. Bude se vám s ní lépe dýchat, zlepší se vaše koncentrace, váš spánek, zvýší se vaše pracovní výkonnost a zlepší se také vaše psychika.

Čističky vzduch se vzdušnými vitamíny

Při výběru čističky vzduchu, zvažte nákup čističek IONIC CARE s ionizátorem, které fungují na principu elektronového větru. Vzduch totiž obohacují o tzv. vzdušné vitamíny. Tak se říká záporným iontům, které mají prokazatelně blahodárné účinky na lidský organismus. Kromě toho, že zlepšují kvalitu spánku, podporují také koncentraci, paměť, zbavují bolestí hlavy a pomáhají při respiračních problémech a při alergiích.

Nečistoty jsou tímto přístrojem zachycovány na elektrostatický filtr, který se nemusí měnit. Čističky IONIC CARE jsou navíc tiché a úsporné na provoz.

CVB VENTILÁTORY A KLIMATIZACE je česká firma s tradicí specializující se na prodej ventilátorů a klimatizací. Získali jsme prestižní mezinárodní ocenění důvěry obchodních partnerů AAA, zařadili jsme se tak mezi 0,2 % nejspolehlivějších firem v ČR s nejvyšší spolehlivostí a kredibilitou. Kromě ČŘ působíme úspěšně i na německém trhu.

http://www.ventilatory-shop.cz/