Vypadávání vlasů známé také pod odborným názvem alopecie trápí obrovské procento populace. S řídnoucí hřívou se však vytrácí sebevědomí. Samozřejmě člověk vlasy se zvyšujícím se věkem ztrácí, nicméně mnoha mužům (i ženám) se stává, že dochází k výraznému úbytku vlasového porostu třeba i ve třiceti letech. Onemocnění má spoustu příčin – od stresu přes vážné onemocnění až po dědičnost. V následujících řádcích vám představíme účinnou metodu v boji proti alopecii.

Jakmile se začnou objevovat kouty anebo kolečko, je nejvyšší čas přemýšlet nad nějakým řešením. Ovšem vitamínové doplňky stravy většinou nepomohou, protože hlavně u mužů bývá ztráta vlasů nenávratná.

Transplantace vlasů v Turecku

Jestliže chcete na svou hlavu vrátit hustou kštici, pak je jedinou šancí podstoupit transplantaci vlasů. V České republice je transplantace vlasů poměrně drahou záležitostí. Pokud se však vydáte do Turecka, zaplatíte jen zlomek ceny, aniž byste strádali na kvalitě. Zákrok je však zařizován skrze českou agenturu s lékařským personálem, která sídlí v Praze, tudíž předoperační a pooperační vyšetření podstoupíte tady. Pouze samotný zákrok vám provedu profesionálové v tureckém Istanbulu.

Turecký lékařský tým používá nejmodernější metody FUE s pomocí pera Choi Pen Impplanter, a tím dosahuje perfektních výsledků.

Jak probíhá transplantace vlasů?

Přímá transplantace vlasů slibuje přirozený vhled výsledku. Společnost HairExpert, přes kterou je všechno zařizováno, poskytuje doživotní záruku na nové vlasy. Z dárcovské zóny zezadu a po stranách hlavy se vezmou zdravé vlasy a štěpy v té nejlepší kvalitě jsou vsazeny na holá místa na hlavě, kde potom rostou nové vlasy a nikdy už nevypadají.

Jestliže tedy máte zájem o transplantaci, má te nárok na konzultaci zdarma, na jejímž základě se potom rozhodnete, zda se do zákroku pustíte či nikoliv.