Dostaňte se do kondice!

0
271

Léto končí a vy chystáte se zahodit permanentku do posilovny, protože se začnete balit do svetrů a mikin? Či jste zase nestihli naladit letní formu, takže to necháte až na začátek příštího roku, protože tak dlouhou přípravu nepotřebujete? Fitness ale není pouze o výstavním těle v plavkách, jde o koncept tělesné kondice, zlepšení držení těla, rozvoje síly a upevňování zdraví. Jestliže toužíte vydat se touto cestou, pak navštivte posilovnu Kentoya Fitness.

Co vám fitko nabízí?

Kentoya Fitness je moderně vybavená prostorná posilovna, která se může chlubit posilovacími stroji značky Grün Sport. Ve fitcentru naleznete kardio zónu vybavenou stepperem, 2 orbitracy, veslovací trenažér, 6 běhacích pásů a 4 stacionární kola. Ostatní oddělení skýtají možnost vypracovat veškeré partie s pomocí posilovacích strojů, na kterých si můžete nastavit libovolnou zátěž díky použití cihliček či klasických kotoučů. Samozřejmě můžete využít i oddělení s jednoručními činkami a nakládacími žerděmi.

Posilovna na Praze 10 je vhodná i pro začátečníky, kterým vyškolený personál poradí, jak pomocí správných cviků dosáhnout kýžených výsledků. Stroje jsou vhodné pro začátečníky, pokročilé i závodníky. Ve fitcentru můžete nabýt svalovou hmotu, zbavovat se přebytečných kilogramů či obecně získávat na síle.

Místo i pro relaxaci

Kentoya Fitness je také působištěm pro odpočinek po sportu. V rámci regenerace si můžete dopřát sportovní masáž pro udržení tělesné i duševní rovnováhy či překonání stresového dnu. Za návštěvu stojí také solárium Praha nabízející profesionální přístroje s vysokým opalovacím výkonem, které zaručují krátké opalovací časy a pohodlí při opalování. Dosáhnete tak přímého prohřátí svalů a jejich uvolnění. Opalováním dodáte pokožce vitamín D a tělu novou energii.