Netrapte se a vyřešte problémy s erekcí

0
319

Každý muž se může alespoň tu a tam ocitnout v situaci, kdy nemůže dosáhnout kvalitní erekce. Pokud jde o ojedinělou zkušenost, nic se neděje. Toto se stává zvláště po přílišném vytížení, při stresu, také v případě, kdy požijeme větší množství alkoholu, jsme nevyspaní a podobně. Pokud se však situace opakuje a stává se běžnou, je na místě ji začít řešit. Nemusí se ihned jednat o řešení prostřednictvím specialisty z řad lékařů. Pomoci si mnohdy může muž sám, stačí jen vědět, jak na to.

Napravte vše, co neděláte správně

Mnoho mužů neví, co je to erektilní dysfunkce. Přitom se s ní může setkat muž v jakémkoli věku. Je ale fakt, že s přibývajícím věkem se její četnost zvyšuje. Tato disfunkce představuje nemožnost dosáhnout erekci. Možná ji znáte pod lidovým názvem impotence, což však není přesné. Erektilní dysfunkce lze rozdělit do vícera stupňů podle základních projevů. Jde o to dosáhnout erekci, dostatečné ztopoření, a to si poté uchovat. Stává se však, že se penis „nezvedne“, může být zvětšen, ale ne pevný natolik, aby došlo k pohlavnímu styku.

K tomu, abyste potíže odstranili je důležitý odpočinek, dostatek spánku, aktivní pohyb, vyhýbání se stresu, dostatek kvalitního jídla, vyhýbání se přemíře alkoholu, natož tak drogám. Stejně tak byste neměli nosit nepohodlné spodní prádlo. Pro podporu erekce je dobré cvičit i cviky na posílení svalů, které se nachází u kořene penisu.

Volně prodejné přípravky ke zlepšení erekce

Abyste zlepšili svůj sexuální život, nemusíte hned k lékaři. Vyřešte problémy s erekcí zakoupením volně dostupných výživových doplňků, které zvyšují prokrvení penisu a svalů k němu přiléhajícím. Tyto jsou vhodné pro většinu mužů a nejsou vázány k užití se stravou. Působí dostatečně dlouho, sex si budete moci užívat po celou noc, aniž byste museli mít obavy ze selhání.

Pokud zlepšíte váš životní styl, vyzkoušíte volně prodejné doplňky stravy, a přesto nebudete pociťovat zlepšení, bude namístě objednat se ke specialistovi. Nefunkční sexuální život by vám mohl napáchat škody v soukromí, ale také na vašem psychickém zdraví, v práci atd.