Jedna z prvních věcí, které si na druhé osobě všimneme hned při seznámení, je úsměv. Věřte tomu, že zkažené či zažloutlé zuby opravdu dobrý dojem neudělají. Krásný úsměv vyžaduje starostlivost a pravidelnou péči.

Prevence je důležitá

Na světě se najde opravdu málo lidí, již by k zubaři chodili s radostí. Najít zubního lékaře, co bude splňovat vaše očekávání, může být někdy opravdu tvrdý oříšek. Zubní centrum MUDr. Jakuba Smrčka se poskytuje svým pacientům veškeré služby související se zuby. Nezáleží na tom, zda vás do zubní ordinace Praha 9 přivedou zubní implantáty či dentální hygiena, tým profesionálů se o vás postará.
Pokud i vy trpíte strachem ze stomatologů a návštěvě lékaře se vyhýbáte, jak je to jen možné, škodíte hlavně sami sobě. Zubař Praha nabízí klientům příjemné prostředí, kde bude o váš chrup špičkově postaráno. Odměnou za překonané obavy bude zářivý úsměv plný zdravých zoubků. Klinika má za sebou řadu spokojených pacientů, takže odhoďte strach a udělejte něco pro své zdraví.

Neopomínejte dentální hygienu

Čištění zubů ráno a večer by mělo být naprostou samozřejmostí. Avšak i přes tuto domácí péči je občas nezbytný zásah odborníka. Dentální hygiena Praha 9 vám dopomůže ke stoprocentnímu zdraví vaší ústní dutiny. Procedura se skládá z odstranění plaku na špatně dostupných místech, zubního kamene a nežádoucích pigmentací.
Bohužel někdy už je příliš pozdě a zuby už se zachránit nedají. V těchto případech je nezbytné vsadit na chrup umělý. Zubní implantáty Praha dokáží perfektně vyměnit poškozený zub za nový a vaše okolí si ničeho ani nevšimne. Takto je možné nahradit i několik zubů, takže při včasném zásahu můžete předejít protéze. Se zubními implantáty můžete opět pocítit svobodu, jako u přirozeného chrupu. Váš úsměv už nemusí hyzdit nevzhledné díry a vy se tak můžete opět naplno smát.