Doplňky stravy posílí imunitu a dostanou vás do formy

0
323

Většina lidí je na jaře unavená a zesláblá. Po zimě je třeba tělo nastartovat, aby se zvládlo přizpůsobit náročnějšímu tempu pracovního i osobního života. Regenerace je po zimním období tedy nezbytná. Naštěstí existují doplňky stravy obsahující cenné vitamíny a minerály.

Ve spojení se zdravým životním stylem, aktivním pohybem, dostatečným spánkem a odpočinkem dokážou přírodní produkty doslova zázraky. Klíčem k úspěchu je pevná vůle. Pokud si myslíte, že si dáte dvakrát denně kapsli a budete zdraví, mýlíte se.

Echinacea 500 plus ochrání imunitní systém

Jestliže se cítíte po dlouhé zimě fyzicky i psychicky vyčerpaní, dopřejte svému organismu doplněk stravy Echinacea 500 plus. Tento přírodní produkt obsahuje extrakty echinacei neboli třapatky nachové, reishi čili lesklokorky lesklé, zinku a vitamínu C. To vše v 6 kapslích, které se užívají dvakrát denně. Pokud si chcete zajistit krásné vlasy, nehty a pokožku, nadchne vás BIOSIL Plus, jenž se pyšní i dalšími blahodárnými účinky na lidské zdraví. Pestrý výběr doplňků stravy najdete na e-shopu Gigalékárna, protože sami nejlépe víte, co vás často trápí.

Reishi podporuje oběhový systém

Ne nadarmo se říká reishi houba nesmrtelnosti. Mimo jiné obsahuje vitamíny skupiny B, antioxidanty, vlákninu, enzymy či organické germanium. Reishi přispívá k přirozené funkci imunitního systému a ochraňuje buňky před oxidativním stresem. Echinacea zklidňuje podrážděný krk, hltan i hlasivky a podporuje dýchací cesty. Echinacea 500 plus obsahuje také vitamíny C a zinek, které se starají o kvalitní funkci imunity a snižují míru vyčerpání.

Pakliže vám nejsou krása a zdraví lhostejné, přizvěte si do života pomocníky z přírody. Při pravidelném užívání se budete cítit svěže, organismus se vyrovná lépe se stresem a všudypřítomnými škodlivými vlivy.