Šlápněte do toho letos s plnou parádou

0
283

Cestou necestou – hlavně vyjet ven z ruchu města. To si v současné době přeje snad každý a jarní počasí tomu všemu napomáhá. Načerpat endorfiny, poznat krásy přírody a udělat něco pro své zdraví je s jarním sluncem v zádech tolik lákavé! Pokud se také chystáte co nedříve šlápnout do pedálů, tak možná právě teď obhlížíte svou výbavu cyklistického oblečení a přemýšlíte, co je potřeba doplnit a vylepšit.

Oblečte se na kolo kvalitně a chytře

Pokud potřebujete doplnit svůj cyklistický “šatník,” jistě oceníte věci kvalitní, funkční a zároveň moderně designované. Takové podmínky splňují například kousky od sportovní značky 4F. Nabídka cyklistických trik a dalšího funkčního oblečení zahrnuje pánské oblečení, dámské i dětské varianty.

Dámské cyklistické triko 4F

Proč triko na cyklistiku?

Při cyklistice, stejně jako při dalších outdoorových sportovních aktivitách, stojí za to investovat do funkčních materiálů, které nikde příliš neodstávají, dobře sají pot, tedy se rychle nepromáčí. Většina takových trik je navržená s přihlédnutím na bezpečnost v provozu, a to užitím výrazných barev nebo reflexních prvků. A nejen v proměnlivém jarním počasí jistě oceníte varianty s dlouhým i krátkým rukávem.

Cyklistické kalhoty a další výbava

Podobnou kapitolou jsou také cyklistické kalhoty. Jsou nezaměnitelné svým úzkým střihem a funkčním materiálem, který v chladném počasí uchovává svaly v teple a v tom horkém odvádí pot. Některé typy těchto kalhot jsou opatřené cyklistickou vložkou pro komfort zejména na silničních kolech s úzkým tvrdým sedlem. A tak jako cyklistická trika a další sportovní vybavení, širokou nabídku cyklistických kalhot pro pány, dámy i děti  najdete v e-shopu sportovní značky 4F.

pánské cyklistické šortky