Legíny vládnou sportu

0
287
Dámské krátké legíny, ekologická kolekce -  4F
Dámské krátké legíny, ekologická kolekce – 4F

Začalo to nenápadně v období lockdownu. Zatímco kdysi byly určené pouze pro sportoviště nebo jógová studia, postupem času začaly ovládat parky a ulice, dokonce se ujaly i formálních příležitostí, kam podle dřívější striktní Módní policie měly přístup velice obtížný. Legíny – kus oděvu, který v dnešní době zaobírá čestné místo v šatníku téměř každé ženy a nejednoho muže.

Pánské fitness legíny už nejsou tabu

Ladí to vůbec k sobě – pánský šatník a legíny? Mnoho sportovců potvrdí, že pánské fitness legíny, které odvádějí dobře pot v teple a naopak drží svaly správně zahřáté v chladu, tréninku velice pomohou. Pánské fitness legíny nekladou odpor při rychlém pohybu a poskytují ten správný komfort – pro “výživný” fitness trénink jsou tyto kalhoty jako stvořené.

V neposlední řadě je to typ kalhot, který ve sportovní tašce zabere jen málo místa. Vysoce kvalitní pánské legíny poskytující podporu svalům a kombinované s prodyšnými prvky se dají využít také při tréninku bojových umění, hodí se zkrátka do výbavy každého aktivního muže.

Pánské legíny můžete kombinovat se sportovními topy, v chladnějším počasí také třeba s šortkami, kde legíny slouží hlavně jako izolační vrstva pod nimi. Pánské fitness legíny najdete v mnoha provedeních, značka 4F nabízí varianty černé i odvážnější designy, jednoduché nebo se vsadkami ze síťoviny poskytující větší prodyšnost.

Pánské kompresní legíny  – 4F

 

Dámské krátké či dlouhé legíny? Přizpůsobte jejich sportu

Dámské legíny najdete též v široké škále provedení. Vždyť se najde jen málo oblíbených sportů, při kterých by se tento kus oblečení nedal využít – klidnými procházkami počínaje a vrcholovými výkony konče. A stejně u pánských legín, i zde je kladen důraz na kvalitní zpracování a rychleschnoucí příjemný materiál.

Dámské legíny jsou dostupné ve variantách s vysokým nebo nižším pasem, nabídka tak vychází vstříc vkusu každé zákaznice. Variantu s vysokým pasem ocení jak ty, které chtějí srovnat drobné nedokonalosti postavy, tak jogínky, pro které je důležité, aby legíny držely na místě i při těch nejzamotanějších asánách.

Dámské fitness legíny z udržitelných vláken  – 4F

Nyní, když teploty venku stoupají k třicítce nebo ji překračují, se jistě budou hodit také krátké dámské legíny. Užijete je jak při tréninku, kdy je můžete zkombinovat se sportovním topem a podprsenkou a odpovídající obuví, tak třeba při poklidném trávení času s přáteli venku, kdy tyto legíny doplní jednoduchý volnočasový outfit o špetku “athleisure.” Dámské krátké legíny užijete při cyklistice, běhání nebo jakémkoliv tréninku venku i v posilovně.

Najdete je v nabídce značky 4F, například v kolekci vytvořené ve spolupráci s mistryní bojových umění a odbornicí na výživu Annou Lewandowskou.