Nejste spokojeni se svým jízdním kolem? Tak si ho přestavte! Zkrátka vyšperkujte k naprosté dokonalosti!

Přestavby neboli tuningy kol jsou doménou cyklistických fajnšmekrů, jenž chtějí jezdit na naprostém originálu, který na silnici nepotkají.

Kde nakupovat?

Originální tuning na kolo seženete například na e-shopu bycykly.cz. V nabídce jsou produkty renomovaných značek Riesel Design, Burgtec a Spurcycle udělají z vašeho biku jedinečný kus!

Jaké existují možnosti?

Možnosti zdokonalení kol jsou v podstatě nekonečné. Kolo můžete opatřit novými brzdami (hitem jsou britské brzdy Hope), exkluzivními barevnými a tuningovými doplňky. Řídítka a představce si třeba můžete ozdobit doplňky od kanadské značky Chromag či zakázkové značky Industry Nine.

Vyšperkujte pohon svého kola

Ozvláštnit můžete i pohon svého kola. Naprosto unikátní jsou barevné klece přehazovaček a kladky ukrajinské značky Garbaruk. V jejím portfoliu rovněž najdete velmi lehké kazety a převodníky pro všechny systémy klik.

Cyklistické pedály Chromag Dagga

Naprosto úchvatné jsou cyklistické pedály platformy Chromag Dagga designované ve spolupráci s Chrisem Kovarikem a slibující neuvěřitelnou stabilitu, přenos síly a detailní vedení kola. Vybírat je můžete hned ze čtyřech barev (stříbrná, červená, černá, zelená a modrá).

Originální luxusní zvonek

Své kolo máte možnost ozdobit také originálním zvonkem. Nový KNOG Oi Lux Bell je luxusní v každém smyslu slova. Je totiž CNC obráběn s mosazným kladívkem, vybaven šitou koženou podložkou a litou nerezovou objímkou. S takovýmto zvonkem na řídítkách bude vaše jízda skutečným zážitkem.

Obraťte se na specialisty

Nevíte si s tuningem rady? Tak si kolo nechte vyšperkovat od profesionálů. Nespočet kol vyladili k naprosté dokonalosti v ostravské prodejně BYCYKLY.CZ. Zde vám nakonfigurují nové kolo i vytuní to stávající. K naprosté dokonalosti!