Za to, že jste zatoužila po větších prsou se nemusíte stydět. Být krásná a přitažlivá chce být téměř každá žena. Prsa jsou jedním ze symbolů ženské krásy, a ne každá je obdařena pevnými a dostatečně velkými prsy. Tak proč si tedy nepomoci k vysněnému dekoltu, když příroda v tom nebyla úplně štědrá?

K většímu poprsí může pomoci i správná skladba jídelníčku

Věděli jste, že ke zvětšeným prsům se lze tak trochu i projíst? Ano, i to je možné. Musíte však vědět, které potraviny do svého jídelníčku zařadit. Samozřejmě nečekejte úplné zázraky, ale za pokus to stojí. Krom toho se nejedná o žádné specializované či nezdravé potraviny. Spíše naopak.

Mléčné výrobky ze svého jídelníčku nevynechávejte

Milujete mléko a produkty z něj? Tak to je skvělé. Protože mléčné výrobky pomáhají nejen k lepšímu trávení, ale i částečně mohou pomoci k tomu, že váš dekolt bude plnější než dříve.

Nezapomínejte, že kysané mléčné produkty jsou nejen skvělé k povzbuzení růstu prsou, ale hlavně jsou skvělým zdrojem obživy pro dobré bakterie ve vašich střevech a jeho správné osídlení se odráží na vašem zdraví, ale i psychice. Ano, střeva mají svůj vlastní svět, který je mnohem mocnější než se zdá. Chcete si o mikrobiomu přečíst více?

Mořské plody jsou také fajn

  • V ústřicích, krevetách nebo mořských řasách je obsažen hořčík, který má vliv na tvorbu hormonů estrogenu a progesteronu. Dosažením rovnováhy těchto hormonů může také docílit toho, že se vám prsa o trochu zvětší.
  • Krom toho jsou ústřice už po staletí používané jako afrodiziakum. Takže se nezapomeňte podělit i se svým partnerem.

Dokonce i konzumace zeleniny a ovoce může mít vliv

Víte, že jablka, jahody, broskve nebo meloun nejsou jen chutné, ale díky v nich obsaženým lignanům vám mohou dopomoci k lepšímu pocitu z vašich ňader? Dalším ovocem, které by nemělo chybět v jídelníčku jsou také švestky, maliny, pomeranče nebo třešně.

Ze zeleniny lze například jmenovat brokolici, zelí, květák, růžičkovou kapustu. Tedy klasické potraviny, které by neměly chybět na talíři nikoho, kdo se chce stravovat zdravě.

Oříšky podporují nejen správnou funkci mozku, ale i velikost ňader

  • Dalšími potravinami, které by mohly vést k větším prsům, jsou oříšky a lněná semínka.
  • Mandle, pistácie, lískové ořechy, vlašské ořechy a arašídy. Všechny tyto oříšky mohou svým složením pomoci k tomu, že prsa trošku povyrostou.
  • Mějte však na paměti, že by se měly konzumovat jen v určitém množství. Jsou sice zdraví prospěšné, ale také velmi tučné, takže kromě prsou byste brzy mohla dosáhnout větších mír i jiných partií.

Závěrečné shrnutí:

  • Vhodné jsou mléčné výrobky a plody moře.
  • Nezapomínejte ani na zařazení zeleniny, lněných semínek a ořechů.
  • Problémem zůstává nejistý výsledek.
  • Pozitivem je, že se jedná o potraviny, které jsou vhodné pro zdravý životní styl. Ovšem všeho s mírou, samozřejmě.

Je potřeba si totiž uvědomit, že při nadměrné a přehnané konzumaci potravin podporující tvorbu estrogenu se vystavujete jeho vyšší hladině, což vám sice může pomoci ke zvětšení prsou, ale i k rakovině. Je proto dobré dělat všechno s rozumem a nezapomínat na gynekologické prohlídky a samovyšetření prsou. To by však mělo být součástí vašeho života nezávisle na tom, jak moc tyto potraviny budete jíst. A víte, kdy a jaké různé preventivní prohlídky byste měla během let absolvovat?

Když chcete jistotu

Ne každý však chce volit tuto cestu se zřejmě ne úplně ideálním výsledkem. Chcete-li mít krásná prsa podle svých přestav, je možná jednodušší a jistější zvolit plastickou operaci ňader.

  • Zde dosáhnete přesně toho tvaru a velikosti, která vám bude vyhovovat.
  • V případě volby kvalitní kliniky se vám dostane perfektní před i pooperační péče. Raději volte podle nabídky implantátů a služeb než podle ceny. Z dlouhodobého hlediska se vám to jistě vyplatí. Zdraví máte jen jedno.

Myslíte, že jídlo může dopomoci k větším prsům?