Období chřipek a nachlazení je tu. Na pomoc si proto přizvěte účinného pomocníka, který odrazí všechny ataky bacilů. Znáte kočičí dráp?

Doplňky stravy – Vilcacora

Možná ji neznáte, v Peru však na ni pějí ódy. Cat´s claw (v překladu kočičí dráp), taktéž Vilcacora, je jedna z nejznámějších tamních léčivých rostlin. Když si vybíráte doplněk stravy, ale třeba i surovinu na nábytek (dřevo), vždy se podívejte, kde daná rostlina roste. Pokud je to na nehostinném prostředí v drsných podmínkách, je to dobré znamení. Taková rostlina musí mít skvělé vlastnosti, když dokáže přežívat v takových podmínkách. Nejinak tomu je i u peruánského zázraku, který pochází z peruánských And. VILCACORA – kočičí dráp (více se dočtete zde: http://www.naturvita.cz/cz/vilcacora-cz.php) obsahuje především spoustu alkaloidů, které podporují naši obranyschopnost. Umí také dodat energii, skvěle působí při žaludečních vředech a pomáhá eliminovat revmatismus.

Vitamíny pro vaše zdraví

Pokud budete užívat tyto vitamíny, doporučuje se alespoň čtvrtletní kúra z hlediska prevence (imunita apod.). Jestli už řešíte nějaké chronické potíže (revmatismus, vředy atd.), pak kúra trvá v závislosti na problému zhruba půl roku. Vilcacora se užívá ve formě 3 tablet denně. A kde je koupíte? Zde: https://www.gigalekarna.cz/produkt/vilcacora-kocici-drap-tbl-90/. Jedná se o produkt firmy NATURVITA, která vyrábí kvalitní české doplňky stravy. Poznejte tuto zázračnou bylinu na vlastní kůži a buďte u nás tak trochu průkopníkem. Co se týká peruánských pokladů, tak u nás je známá Maca. Právě v oblasti And je vedle ní rovněž populární právě Vilcacora, kdy výtažky z její kůry přináší blahodárné účinky. Domorodci si z ní dělají různé čaje, vy si ji můžete dopřát v komfortní podobě účinných tablet.