Mít krásné, husté, zdravé vlasy si přeje každá žena i muž. Vlasy jsou naší ozdobou, ony jsou také tím, co dokáže velmi podpořit náš vzhled, ale i sebevědomí. Pokud máme zdravotní problémy, vlasy jsou oslabeny, nebo trpíme kožními potížemi či nedostatkem vitamínů, které vlasy pro svůj růst a pevnost potřebují, mohou být nejen lámavé, roztřepené, vysušené, ale může dojít k jejich většímu vypadávání. Proto se často zaobíráme otázkou, jak zastavit vypadávání vlasů.

Kombinace správných ingrediencí

To, abyste zastavili vypadávání vlasů bude vyžadovat kus vaší snahy a péče o sebe samotné. V první řadě je minimalizovat stres. Pokud máte náročné zaměstnání, nebo procházíte těžkým životním obdobím, najděte si čas na relaxaci. Zajděte si zaplavat, do fitka, věnujte se ručním pracím, které vás baví a u nichž si odpočinete, scházejte se s přáteli…

Začněte se stravovat zdravě. Dbejte na pravidelnou a pestrou stravu, bez níž tělo potažmo i vlasy strádají. Péči vlasům dopřejte i kvalitní vlasovou kosmetikou. Vyvarujte se fénování vlasů horkým vzduchem, kulmování, jejich žehlení nebo tvrdým zásahům, jako je trvalá.

V zimě vlasy chraňte čepicí, mráz je velmi vysušuje a škodí i pokožce hlavy. Nikdy nechoďte na mráz s vlhkými vlasy, nebo s rozehřátou, čerstvě umytou a vyfénovanou hlavou.

Aby vlasy nestrádaly, kupte si vitamíny na vlasy, které jsou jim přímo určeny. Sehnat je můžete jak v kamenných prodejnách, tak i v e-shopech. Nenechte se zlákat reklamou. Důležitější jsou kladné zkušenosti ostatních. Vynikajících výsledků dosahují např. přípravky z dílny Nanogen.cz. Nejen že na jejich stránkách najdete užitečné rady, jak bojovat s vypadáváním vlasů, ale nabízí i přípravky, které pomáhají. Jmenujme vlasové růstové sérum, zahušťovač vlasů, šampon proti vypadávání vlasů pro ženy, fixační voděodolný sprej, sprej na okamžitý objem a zahuštění vlasů a podobně.

Vyřešte nespokojenost s vlasy účinně s přispěním přípravků Nanogen. Budete zajisté spokojeni a se svou hřívou budete konečně zase spokojeni.