Korutanská jezera jsou symbolem Jižního Rakouska a právě zde se nachází zimní středisko Nassfeld, jež je považováno za středisko plné slunce nacházející se v srdci hor s nesčetným množstvím jezer. Dovolená ve středisku Nassfeld slibuje nezapomenutelné zážitky okořeněné hřejivými paprsky slunce, ať už sem zavítáte na jaře, v létě, na podzim, či v zimě.

Nassfeld, středisko plné slunce

Jednou z mnoha předností rakouského střediska Nassfeld, je počasí. Oblast Jižního Rakouska je silně ovlivňována blízkostí Itálie, a tak je slunné počasí téměř na denním pořádku. Slunce rozlévá po obloze své hřejivé paprsky 300 dní v roce a také právě proto je Nassfeld výborným místem pro „dobití baterek“ každého z nás.

Dovolená v létě i v zimě

I když je Nassfeld považován především za významné zimní středisko, nabízí množství aktivního vyžití i v měsících, kdy sníh nepokrývá tři svahy nejkrásnější oblasti Korutan v Jižním Rakousku. V zimě je to hlavně 110 kilometrů sjezdovek, jež lákají turisty z celého světa na bezvadné sjezdové lyžování. Zapomenout nesmíme ani na dokonale upravené běžecké trasy a také sáňkařskou dráhu, tři snowparky nebo také velký prostor pro freeride.

Ani v letních měsících nebudou návštěvníci o nic ochuzeni. Nassfeld totiž křižuje více než 1 000 kilometrů značených stezek, jež vás zavedou až do výšek 2 800 metrů nad mořem. Milovníci cyklistiky projedou svá horská kola na osmi stovkách kilometrů cyklotras s různým převýšením. Oblast bohatá na jezera nabízí možnost kánoistiky i raftingu a pro neúnavné dobrodruhy také potápěčské kurzy.

Oáza odpočinku v srdci hor

Po náročném dni, plném aktivního vyžití, potřebuje každý z nás místo pro odpočinek, kde bychom mohli načerpat energii do nového dne. Právě takové místo skýtá jeden z devatenácti moderních apartmánu střediska Nassfeld. Ubytovat se tak můžeme například v útulném apartmánu pro dvě osoby s názvem CARNIA nebo zvolit větší prostor v podobě ubytování v apartmánu SATTEL, v němž se pohodlně ubytuje až osm lidí.

Navštivte nádherné středisko v Jižním Rakousku a využijte luxusní ubytování v Nassfeldu.