oxygenoterapie
oxygenoterapie
oxygenoterapie, Autor obrázku: jenny downing

I když se o to snažíme, nelze se dnes úplně vyhnout stresu ani hektičnosti a často tak odoláváme velkému tlaku na naše fyzické i psychické zdraví. Právě pro povzbuzení organismu slouží důmyslné zdravotní přístroje vyrábějící kyslík. Dobré jsou i zásobníky v podobě kyslíkových sprejů, s jejichž pomocí si kdekoli okamžitě dopřejeme úlevu a povzbuzení.

Komu kyslík pomáhá

Kyslík je velmi přínosný pro nás všechny. Vynikající vliv zaznamenává např. u sportovců, u nichž vede ke zvýšení výkonu, nebo u studentů, kteří mají napilno v době písemek, zkouškovém období či čase maturit. Je prospěšný i pro osoby ve značném psychickém vypětí, jako jsou např. pracovníci vrcholového managementu. Krátkodobá inhalace kyslíku zmírňuje únavu, pomáhá zvýšit koncentraci a posiluje organismus.

Další využití nabízí nemocným lidem. Příznivý efekt oxygenoterapie neboli kyslíkové kůry, byl prokázán u nemocnýchs chronickou respirační insuficiencí i s chronickou plicní obstrukční nemocí a dalších. Bližší informace naleznete na adrese http://www.szo.cz/cs/lekarske-pristroje/domaci-oxygenoterapie/.

Kyslíková kůra v domácím prostředí

Díky přenosnému kyslíku pro domácí využití rychle ulevíte astmatikům nebo nemocným trpícím dechovými potížemi. Sprej je lehký a dobře přenosný, hodí se především na procházky, cestování, cestu k lékaři nebo na nákup.

Tento přenosný kyslíkový sprej je cenově velmi dostupný, proto si jeho účinky můžou vyzkoušet skutečně všichni. Hodí se i jako užitečný a kvalitu života zlepšující dárek.