By: Smabs Sputzer

Řecko je krásná země, která je proslulá nejen díky antickým památkám, ale také díky svým kvalitním olivovým olejům. Jenže kdo z nás si může dovolit udělat dovolenou do Řecka dvakrát ročně, jen aby si dopřál jejich úžasný olej? Jeho dodávku zajišťuje společnost Pemap, která tyto řecké výrobky dováží do naší země.

Dobré jídlo díky kvalitním surovinám?

U vaření dobrého jídla nezáleží jen na skvělé chuti, ale také na tom, jak působí na naše tělo. I vy můžete udělat své vaření dokonalým právě díky olivovým olejům Terra Creta, které jsou přivezeny do České republiky až z dalekého Řecka a to jen proto, že společnost Pemap chce, abychom si mohli užívat kvalitních a velice chutných surovin.

Tyto produkty jsou nejen dobré svou chutí, ale i zdraví prospěšné. Můžete tak skvěle podpořit svůj zdravý životní styl.

Proč dát přednost oleji Terra Creta?

Už to, že je Terra Creta dovezen z Řecka vypovídá za vše. Je prostě nezbytnou součástí kuchyně, můžete své pokrmy dělat chutě a zdravě zároveň.

Když na pánvičce smažíte steaky, jejich chuť je díky použití těchto výrobků daleko pronikavější. Kromě toho jde o perfektní dochucovadla zeleninových salátů a mnoha další jídel, můžete si být jisti, že je upotřebíte a že mají skvělé možnosti využití. Neomezujte se víc levnými výrobky, které jsou vyráběny z nekvalitních surovin, ale zvolte si jedinečnou řeckou noblesu.

Chci olej Terra Creta, ale je drahý

Pravdou je, že oleje Terra Creta jsou o něco dražší, než ty „klasické“. Jenže když porovnáte mezi sebou poměr cena a kvalita, tak se vám tyto produkty daleko více vyplatí. Pořídit si můžete i provedení ve spreji, díky němuž je dávkování jednoduché, přesné a komfortní. Stačí stříknout na každou stranu steaku a navíc nespotřebujete ani kapku. Už se vám nestane, že vám „ujede“ ruka…

Můžete využít i různých výhodných akcí, které tato společnost nabízí, jako jsou slevy a mnohé lákavé nabídky. Kupříkladu při koupi třech láhví kvalitního oleje dostanete další za zvýhodněnou cenu, což se určitě vyplatí.

Dopřejte si skvělou chuť, vůni a lepší zdraví díky olivovým olejům Terra Creta. Budete zaručeně spokojeni!