Zelená káva, aneb antioxidant, ale i věrný pomocník při hubnutí

0
238

Dnešní doba je specifická spoustou negativních vlivů, které na nás působí. Snad i proto je obzvlášť důležité dbát na to, abychom tělu dodali dostatek vitamínů a potřebných látek. Mezi tyto látky, ačkoliv si to ne každý z nás uvědomuje, patří také antioxidanty. Právě ty totiž pozitivně působí na náš organismus a zabraňují jeho oxidaci. I přes to, že antioxidanty jsou již přidávány do některých potravin, naše tělo jich zpravidla nemá dostatečné množství.

Jak to napravit? Doplňkem stravy!

Řeč je tady například o doplňku stravy – zelená káva od společnosti Naturvita. Zelená káva tablety se díky svým účinkům jako antioxidant, ale také jako pomocník v rámci hubnutí, stává u zákazníků čím dál oblíbenější. Právě v zelených kávových zrnech se nachází kyselina chlorogenová – silný antioxidant. Výhodou tohoto produktu je především fakt, že s ním nepotřebujete spořádat dennodenně tuny ovoce, či vypít hektolitry čaje, abyste do těla dostali tolik potřebné antioxidanty. Ba naopak, stačí 2 tabletky denně, a máte vystaráno!

Další výhodu ocení každý, komu se na postavě negativně projevuje nepravidelnost či časová nemožnost jíst zdravě a přiměřeně. Právě zelená káva je svým složením ideálním spojencem v boji proti uloženým kilům navíc a řadí se mezi alternativní metody hubnutí.

Naturvita a.s.

Představme si krátce také ke společnost Naturvita a. s., Veselá u Zlína. Patří rozsahem svého sortimentu, který je prodáván v síti lékáren a prodejen s výrobky pro zdravou výživu, k významným producentům potravních doplňků v České republice. Její základní snahou je produkce kvalitních a cenově dostupných výrobků s vysokou užitnou hodnotou pro zákazníka, což se jí daří díky zohledňování nejnovějších poznatků v oblasti zdravé výživy a spolupráci se specializovanými zdravotnickými pracovišti.

Ať už tedy hledáte pomocníka v boji se svojí tělesnou hmotností, či naopak chcete tělu zajistit dostatečný přísun antioxidantů pro správné fungování, na nic již déle nečekejte a vyzkoušejte, jak lehce lze ve dvou tabletkách zelené kávy denně tělu dopřát vše, co si žádá.